خواص دارچین در چای:
۱٫پیشگیری کننده از بیماری قند خون است.
۲٫به کاهش قند خون در مبتلایان به دیابت کمک میکند.
۳٫پیشگیری کننده از روماتیسم است.
۴٫بدن را در مقابل فارانژیت مقاوم میکند.
۵٫ریسک ابتلا به فشار خون بالا را کاهش میدهد.
۶٫خستگی را رفع میکند.
۷٫تسکین دهنده و از بین برنده فشارهای عصبی است.
۸٫یک انتی باکتری طبیعی در برگیرنده طیف وسیعی از باکتری هاست.
۹٫در روده ها مانع از تشکیل نیتروز امین میشود و سیستم روده ای را تقویت می کند.
۱۰٫دوست معده است.
۱۱٫سر دردهای ناشی از مشغله کاری را از بین میبرد و خستگی ذهن را از بین می برد.
۱۲٫بدن را در مقابل سرطان مقاوم میکند.
۱۳٫حاوی تعداد زیادی انتی اکسیدان با فرمولهای متفاوت از هم می باشد.
۱۴٫استرس و فشارهای عصبی را از بین میبرد و پیشگیری کننده از ابتلا به میگرن میباشد.
طرز تهیه چای دارچین :
به یک لیوان اب بدون کلر در حال جوشیدن یک عدد چوب دارچین افزوده میشود . ۵ دقیقه در شعله ملایم و ظرف در بسته جوشانده میشود بعد از ولرم شدن نوشیده می شود.
من دارچین میخورم خوابم میگیره
فکر کنم ارام بخش داره
دارچین رو فقط برای ضد دیابت بودن میشناسیم ولی این ادویه خودش دارو هست
من که عاشق چایی دارچین هستم