دیدگاه علامه امینى درباره ولایت فقیه - مجله نورگرام
خرید هاست وردپرس
مجله نورگرام مرجع بیوگرافی هنرمندان در ایران
اطلاعات عمومیسیاسیمذهبی

دیدگاه علامه امینى درباره ولایت فقیه

علامه امینى و ولایت فقیه

در عصر علامه مجاهد، دانشمندان و مجتهدان دینى هر یك به روشى به مقابله با نظام طاغوت برآمدند و هر یك با ایجاد نهضتها و حركتها اصلاحى به مقابله با تجاوز و استعمار برخاستند و در احیاى ارزشهاى اسلامى پافشارى كردند.

نواب صفوى از شاگردان مخلص مكتب غدیر علامه امینى شد و به مبارزه علیه طاغوت پرداخت. روش علامه نستوه از گونه اى دیگر بود. وى معتقد بود كه باید كارى ریشه اى انجام داد.
علامه امینى، با مطرح نمودن ولایت و امامت و بحثهاى عمیق علمى و كاوشگرانه پیرامون آن از نخستین متفكران اسلامى بود كه به ولایت فقیه در عصر غیبت رسید و بحث و درس اختصاصى پیرامون آن را امرى لازم و ضرورى دانست. ایشان حكومت را از آن ولى فقیه به حساب آورد و گفت: (دیگران غاصبند و این مقام حق مسلم آن فریادگر است.)
در جاى دیگر به صراحت هر چه تمامتر ندا برداشت :
(الامام الخمینى ذخیرة الله للشیعة) امام خمینى ذخیره خدا براى جهان تشیع است. چه او از طلوع فجر صادق خبر داشت و رسالتى كه بر دوش مجدد قرن نهاده شده بود. از این رو علامه شاگردى تربیت كرد چونان نواب صفوى تا حكومت علوى را فریاد زند و با یاران خویش پایه هاى حكومت غاصبان را به لرزه درآورد.

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :4.5 تعداد آرا: 15

هنوز کسی رای نداده...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میزبانی شده توسط هاست وردپرس پرسرعت افیکس هاست logo