کنترل فشار خون با میوه
به طور معمول به بیماران مبتلا به فشارخون بالا توصیه میشود که رژیم غذایی خود را تحت کنترل داشته باشند و سبک زندگی سالم و پرتحرکی را دنبال کنند. این بیماران باید نمک مازاد و غذاهای چرب را نیز از رژیم غذایی خود حذف کنند.
با نزدیک شدن به فصل تابستان میوههایی در دسترس افراد قرار میگیرند که با افزودن آنها به رژیم غذایی میتوان فشار خون را کنترل کرد.
بنابر گزارش سایت تخصصی «NDTV» از جمله این میوهها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
انبه: صد گرم انبه حاوی ۱۶۸ میلیگرم پتاسیم است که به کنترل فشارخون کمک میکند، هرچند باید در مصرف این میوه دقت داشت زیرا زیادهروی در مصرف انبه موجب افزایش حرارت بدن میشود.
هندوانه: هندوانه منبع غنی از لیکوپن است که به بهبود سلامت قلب کمک میکند. همچنین این میوه سرشار از بتاکاروتن، ویتامین C و آنتیاکسیدان است. همچنین از آنجایی که هندوانه منبع غنی از پتاسیم است به کنترل فشارخون کمک میکند.
موز: این میوه یکی از بهترین خوراکیها برای مبتلایان به فشارخون بالاست. میزان سدیم موجود در موز پایین است. همچنین منبع خوبی از پتاسیم به حساب میآید که در کنترل فشارخون موثر است.
کیوی: این میوه یکی از سالمترین گزینههای غذایی است که میتوان در رژیم غذایی گنجاند. این میوه منبع خوبی از آنتیاکسیدانها و مواد معدنی است و به دلیل وجود فیبرهای خوراکی در هضم بهتر غذا و کاهش وزن نقش دارد. وجود ویتامین C سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست را تقویت میکند. همچنین بررسیها نشان میدهد مصرف سه عدد کیوی در طول روز مانع از بالا رفتن فشارخون میشود.
توت فرنگی: خواص ضد التهابی و وجود انواع آنتی اکسیدان در این میوه شناخته شده است. توت فرنگی منبع غنی از ویتامین C و اسیدهای چرب امگا ۳ مناسب برای سلامت قلب است. همچنین وجود پتاسیم موجود در این میوه کمک میکند تا سطح فشارخون ثابت بماند.
میوه ها خیلی مهم هستن پس بخورید اما میوه طبیعی بهتره تا میوه گلخانه ها
چشم
میوه های گلخانه ای چه اشکالی دارند؟
لطفا با دلیلی علمی بفرمایید