ساعد باقری را همهی اهل ادب میشناسند. تا قبل از فتنه 88 مجری جلسهی دیدار شعرا با رهبر معظم انقلاب بود و بعد از فتنه 88 به ناگهان مهرهای شد در دست فتنهگران تا با استفاده از او و شعرهایش شیرینی حضور گسترده مردم در انتخابات 88 را به کام همه تلخ کنند. حالا بعد از چند سال او به صداوسیما بازگشته و برنامهی سحرگاه شبکهی چهار را اجرا میکند. او شاعر حامی فتنه است و هیچگاه ابراز ندامت نیز نکرده است.
یکی از دلایل حساسیت بالا بر روی شخص ساعد باقری روایتی بود که او در سال 93 منتشر کرد و سایت حامی فتنه کلمه آن را منتشر نمود. باقری و دوستان شاعر حامی فتنهاش در روز مادر سال93 به دیدار مادر زهرا رهنورد یکی از فتنهگران محصور رفته بودند.
باقری در روایت خود از دیدار با خانم نواب صفوی نوشته است:
«به اتفاق سهیل جان محمودى، بیوک ملکى، افشین علا و چند تن از دوستان شاعر به دیدار مادر خانم رهنورد به منزلشان رفتیم. اتفاقهاى جالبى افتاد، اما خارخارى هم در دل ما خلید. از آخرین عیادت ما بیش از پنجاه روز گذشته بود. با هدیهی عروسى نرگس خانم رفته بودیم…
چیزى گفت که دل ما را آتش زد و نقل کردنش دشوار است.
گفت از قول ما به دوستان بگویید: یاد آر ز شمع مرده یاد آر!
یکه خوردیم و خانم کاظمى یاداورى کرد که خواهرم تصور مىکند همه فراموششان کردهاند. گلایهء قبلى مادر هم، ناظر بر چیزکى بود در همین مایه ها. با خود گفتم کاش دست کم مىدانستند چه دل هایى برایشان مىتپد و این قدرها هم غریب نیستند.
دعا کردیم که عقلانیتى سبب ساز حل مشکل شود، شما هم آمین بگویید: اللهم فک کل اسیر»
ساعد باقری در روایت خود به گونهای از مظلومیت فتنهگران سخن میگوید که گویی این فتنهگران نبودند که هشت ماه کشور را با بحران و آسیب رو به رو ساختند و با آبروی نظام اسلامی بازی کردند.
البته حمایت ساعد باقری از فتنه تنها به این نوع روایتها ختم نمیشود. او در یکی از شعرهایش که آن را به یکی از سران فتنه تقدیم کرده است، علنا ادعای
تقلب در انتخابات سال ۸۸ را تکرار کرده و با عبارتهایی همچون « چه کردند با رای سبزش» و « چه کردند با رای بشکوه مردی» سعی دارد القای تقلب در انتخابات سال ۸۸ را تکرار کند.
باید گفت که اتفاق عجیب این روزها این است که برخی از رسانههای منتسب به اصولگرایی نه تنها به مخالفت با این انتخاب نپرداختند که برعکس حمایت نیز کردهاند. روزنامهی صبح نو از همفکران نزدیک محمدباقر قالیباف در اقدامی عجیب تیتر یک خود را به حمایت از شاعر فتنه اختصاص داده است.
باید گفت که فتنه خط قرمز انقلاب اسلامی بوده و این مسئله بارها توسط مقام معظم رهبری نیز تکرار شده است. البته باید اشاره کرد که سهم افراد در فتنه88 متفاوت است و هیچگاه ساعدباقری با محمدخاتمی و میرحسین موسوی در یک ردیف قرار نمیگیرد؛ اما نمیتوان سهم حمایتی برخی شاعران را نادیده گرفت. حمایت علنی و مظلوم نمایی و تقدیم شعر به سران فتنه، آن هم زمانی که دیگر بر هیچکس پوشیده نیست که سران فتنه به دنبال چه چیزی هستند قابل بخشش نخواهد بود.
طراحی سایت بیوگرافی شما
یکبار هزینه برای 5 سال
آدرس دلخواه شما با پسوند .ir