میگو سرشار از کلسیم، ید، و پروتئین بوده و دارای ۱۲۲ تا ۲۵۱ میلی گرم کلسترول و همچنین دارای مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر داشته که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید بوده.دارای منابع عالی ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین داشته و پکیج پذیرایی کاملی از ویتامین ها را تشکیل می دهد.

زمان مورد نیاز: 1 دقیقه.

برای استفاده کردن از این ماده غذایی مفید روش های زیادی وجود دارد اما استفاده از میگو تازه بهترین حالت ممکن است. برای استفاده از میگو تازه شما باید پاکر کردن میگو را به خوبی یادبگیرید ، پاک کردن میگو کار بسیار آسانی می باشد که شما در 20 ثانیه میتوانید یک میگو را به طور کامل آماده طبخ کنید.

  1. گام اول

    ابتدا سر میگو را از بدن آن جدا میکنیم . برای این کار از حرکت ضربه ای استفاده کنید تا سر به طور کامل از بدن جدا شود . جدا کردن سر میگو

  2. گام دوم

    تمامی پا های میگو که در زیر بدن قرار دارد جدا میکنیم. جدا کردن پا های میگو

  3. گام سوم

    روی بدن میگو یک پوست سخت وجود دارد که در این مرحله از بدن میگو باید جدا شود . جدا کردن پوست سخت روی میگو

  4. گام چهارم

    دم میگو را میتوان جدا کرد ولی در بعضی موارد دم را برای زیبایی از میگو جدا نمیکنند. کندن دم میگو

  5. گام پنجم

    مهمترین مرحله : در این مرحله یک شیار در زیر شکم میگو میزنیم تا رگ خونی موجود در داخل میگو را به طور کامل خارج کنیم . خارج کردن رگ داخل میگو

  6. گام ششم

    میگو ها را با آب سر شستشو می دهیم . میگو پاک کرده آماده مصرف

میگو را به صورت تازه مورد مصرف قرار دهید و از نگهداری طولانی مدت آن پرهیز کنید.

/ نوش جان /

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :4.3 تعداد آرا: 7

هنوز کسی رای نداده...