خانه » آشپزی » طرز تهیه رنگ غذای آبی

آشپزیپزشکیتغذیهدسر ها

طرز تهیه رنگ غذای آبی

تهیه رنگ غذای آبی
۴٫۸
(۵)

رنگ غذای آبی

همه ی ما رنگ غذا  های قرمز و زرد را به خوبی میشناسیم حتی بسیاری از ما رنگ غذای سبز را مورد استفاده قرار میدهیم اما رنگ غذای آبی کمتر مورد استفاده آشپز های ایرانی می باشد ، شاید یکی از دلایل آن این باشد که طرز تهیه این نوع رنگ غذا خوراکی برای بسیاری از افراد هنوز ناشناخته می باشد .

زمان مورد نیاز: ۱ ساعت.

در این مطلب آموزش طرز تهیه رنگ غذای آبی را برای شما به صورت گام به گام قرار داده ایم :
مواد مورد نیاز :
یک عدد کلم پیچ بنفش
۸ لیوان آب
مراحل کار :

  1. گام اول

    ابتدا کلم را خرد میکنیم . هر چه تکه های کلم ریز تر شوند سرعت کار بالا میرود و رنگدانه های بیشتری استخراج می کنیم.

  2. گام دوم

    کلم خرد شده را در ۸ لیوان آب قرار می دهیم و ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا آب به کلم نفوذ کند. رنگ غذای آبی

  3. گام سوم

    کلم و آب را در یک قابلمه مناسب به مدت ۲۰ دقیقه می جوشانیم.

  4. گام چهارم

    با استفاده از یک آبکش تکه های کلم را از آب جدا میکنیم .
    نکته : تکه های باقی مانده برای استفاده در سالاد و ترشی قابل استفاده می باشند.
    طرز تهیه رنگ غذای آبی در منزل

  5. گام پنجم

    صبر میکنیم تا عصاره ای که تولید کرده ایم سرد شود .
    اکنون می توانیم عصاره را که همان رنگ غذای آبی می باشد در یک شیشه مناسب در داخل یخچال نگهداری کنیم.
    رنگ غذای آبی

  6. گام ششم

    با آن که ما از کلم بنفش استفاده کرده ایم ولی عصاره ی نهایی در صورت مخلوط شدن با مواد غذایی سفید رنگ ، رنگ آنها را به آبی تغییر می دهد . تهیه رنگ غذای آبی

این مطلب را هم بخوانید
معرفی کامل دارو تاکریل + موارد مصرف و عوارض

نوش جان

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :۴٫۸ تعداد آرا: ۵

هنوز کسی رای نداده...




۲ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.