قُلقاس گیاهی است علفی، چند ساله و بدون ساقه مشخص، برگ های آن کامل، ناصاف، چین خورده، قلبی شکل، نسبتا پهن و دارای دمبرگ دراز است، دمبرگ ها در قسمت پایین یعنی در یقه گیاه به هم متصل می باشند و به نظر می رسد که از داخل یک استوانه ی گیاهی خارج می شوند. گیاه دارای ساقه زیر زمینی ضخیم و متورم غده ای است. از ریشه آن ساقه ی گل دهنده ای بیرون می آید که گل زرد رنگ می دهد با بویی شبیه به بوی زردچوبه. این گیاه بومی مناطق حاره ای جزایر اقیانوسیه و هندوستان است و در کنار آب ها و باتلاق ها می روید و در اغلب کشورها در مناطق حاره نیز کاشته می شود.
Taro
قلقاس در کشور های نیجریه ، چین ، کامرون ،غنا و گینه نو کشت می شود .
ارزش غذایی قلقاس در هر 100 گرم :
انرژی : 142 کیلوکالری
کربوهیدرات : 34.6 گرم
چربی : 0.11 گرم
پروتئین : 0.52 گرم
کلسیم : 18 میلی گرم
آهن : 0.72 میلی گرم
فسفر : 76 میلی گرم
پتاسیم : 484 میلی گرم
همچنین حاوی مقدار مناسبی از ویتامین های B1,B2,B3,B5,B6,B9,C,D,E, می باشد.