طرز صحیح دم کردن قهوه و رعایت چند نکته که موجب میشود قهوه ای با طعم مطلوب داشته باشیم:
زمان مورد نیاز: 12 دقیقه
نحوه ی صحیح دم کردن قهوه :
- گام اول
در ابتدا نیاز به یک قهوه جوش داریم و مقداری شکر و قهوه .
- گام دوم
اگر قهوه ای که استفاده میکنیم از نوع آسیاب نشده باشد و هنگام دم کردن به اندازه مصرف آسیاب کنیم به طور چشمگیری در کیفیت قهوه دم شده موثر است.
- گام سوم
به ازای هر فنجان یک قاشق غذاخوری قهوه ؛ یک قاشق مرباخوری شکر که میزان آن بسته به ذائقه فرد میتواند متغیر باشد ؛ یک فنجان آب احتیاج داریم.
- گام چهارم
برای شروع قهوه را درون قهوه جوش ریخته و روی حرارت ملایم گاز گرم میکنیم.
- گام پنجم
سپس شکر و آب را اضافه کرده مخلوط میکنیم و روی حرارت کم قرار میدهیم باید توجه داشته باشیم در تمامی مراحل درست کردن قهوه باید شعله گاز کم باشد هیچوقت قهوه را با عجله و حرارت زیاد دم نکنید زیرا کیفیت آن به شدت پایین آمده و طعم جوشیده به خود میگیرد.
- گام ششم
در زمانی که قهوه جوش روی حرارت است آن را مرتب هم میزنیم کم کم اطراف قهوه شروع به کف کردن میکند وقتی این کف بالا آمد قهوه جوش را از روی شعله بر میداریم.
- گام آخر
در آخر با قاشق کف روی آن را در فنجان ریخته و سپس قهوه را میریزیم.
با رعایت تمام مراحل ذکر شده در پایان یک قهوه خوش طعم غلیظ خواهید داشت.
ممنون از آموزش مختصر و مفیدتون
توضیحات عالی بود
ممنون لز توضیحاتتون