علت وا رفتن کوفته؟
کوفته یکی از غذای های سنتی ایرانی است که برای بسیاری از خانم ها به دلیل ترس از وارفتن پخت سختی دارد ، در اینجا به نکاتی در مورد طبخ این غذا اشاره می کنیم:
چربی زیاد گوشت :
اگر مقدار چربی گوشت زیاد باشد در حین پخت باعث پس دادن روغن در غذا شده و همین امر موجب از هم پاشیدن کوفته می شود.
تخم مرغ :
به طور معمول برای تعداد 6 عدد کوفته باید یک تخم مرغ اضافه شود . به همین نسبت با زیاد شدن مواد تعداد تخم مرغ را هم افزایش می دهیم.
ورز دادن مواد :
اینکار باید به خوبی انجام شود تا حالت چسبنده به خود بگیرد ، له کردن لپه زمانی که هنوز گرم است به اینکار خیلی کمک می کند.
نکته پایانی :
زمانی که می خواهید کوفته ها را درون قابلمه قرار دهید حتما باید در حال جوش باشد و با فاصله 2 سانتی متر از هم گذاشته حرارت را کم می کنیم و درب ظرف را برای برای مدت یک ساعت می بندیم.
ممنون از مطلب مفیدتون
واقعا عالی توضیح دادید