علت وا رفتن کوفته؟

کوفته یکی از غذای های سنتی ایرانی است که برای بسیاری از خانم ها به دلیل ترس از وارفتن پخت سختی دارد ، در اینجا به نکاتی در مورد طبخ این غذا اشاره می کنیم:

 چربی زیاد گوشت :

اگر مقدار چربی گوشت زیاد باشد در حین پخت باعث پس دادن روغن در غذا شده و همین امر موجب از هم پاشیدن کوفته می شود.

تخم مرغ :

به طور معمول برای تعداد 6 عدد کوفته باید یک تخم مرغ اضافه شود . به همین نسبت با زیاد شدن مواد تعداد تخم مرغ را هم افزایش می دهیم.

ورز دادن مواد :

اینکار باید به خوبی انجام شود تا حالت چسبنده به خود بگیرد ، له کردن لپه زمانی که هنوز گرم است به اینکار خیلی کمک می کند.

نکته پایانی :

زمانی که می خواهید کوفته ها را درون قابلمه قرار دهید حتما باید در حال جوش باشد و با فاصله 2 سانتی متر از هم گذاشته حرارت را کم می کنیم و درب  ظرف را برای برای مدت یک ساعت می بندیم.

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :4.7 تعداد آرا: 36

هنوز کسی رای نداده...




طراحی سایت بیوگرافی شما
یکبار هزینه برای 5 سال
آدرس دلخواه شما با پسوند .ir