شکر پنیر گل محمدی
شکر پنیر . از جمله شیرینی های پر طرفدار است وقتی شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بجوشانیم تا جایی که غلیظ شده و قوام پیدا کند و بعد از اینکه از داغی افتاده ورز میدهیم تا رنگش سفید شود میتوان در این مرحله به آن گل محمدی اضافه کرد. گل محمدی دارای خواص زیادی است به عنوان مثال برای دردهای رماتیسمی و ناراحتی های گوارشی و تقویت اعصاب بسیار مفید است.
گل سرخ یا همان گل محمدی نوعی گل رز است که در ایران به صورت گسترده کشت و استفاده می شود. گل محمدی طبیعت گرم دارد و برای تسکین اعصاب فوق العاده است. این گل خوش رنگ سرشار از ویتامین C می باشد. بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، گلبرگ ها و ساقه این گل (به ویژه به صورت خام) منبع غنی ویتامین C محسوب می شود.
شکر پنیربا طعم گل محمدی از جمله خوش طعم ترین شکر پنیراست که با توجه به خواص عدیده ای که این گیاه دارد می تواند مناسبترین جایگزین برای قند در هنگام مصرف چای باشد.
خواص گل محمدی
- ▪ خاصیت آرام بخش دارد.
- ▪ افسردگی، خشم، ترس و اندوه را برطرف می کند.
- ▪ گردش ضعیف خون و ناراحتی های مربوط به قلب چون تپش قلب و فشار خون بالا را درمان می کند.
- . چكاندن عصاره آن در بيني، سردرد را درمان ميكند.
- ▪ تقویت کننده کبد و کیسه صفراست.
- ▪ ناراحتی تنفسی مانند، آسم سرفه و تب یونجه را برطرف می کند.
- ▪ خاصیت مرطوب کننده و آب رسانی به پوست دارد. مویرگ های آسیب دیده،التهاب های پوستی، قرمزی پوست، اگزما و تبخال را درمان می کند.
- گل محمدی مقوي روح، نشاط آور، ضد افسردگی است.
- . گلبرگهاي گل محمدی براي درمان اسهالهاي مزمن، رفع ترشحات زنانه، اخلاط خونين و خونريزيهاي عادي تجويز ميشود.
- ▪ شربت گلاب گرمازدگی را برطرف می کند
هزار تا فایده داره