چگونه ترشی بادمجان شکم پر لذیذ درست کنیم ؟

با رعایت چند نکته در مورد تهیه این ترشی میتوانید به بهترین شکل آن را درست کنید .

مواد لازم برای بادمجان شکم پر :

  • بادمجان
  • مقداری نعنا و چند حبه سیر

زمان مورد نیاز: 30 دقیقه.

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

  1. گام نخست

    در ابتدا باید بادمجانهای کوچک و قلمی را انتخاب کنید زیرا بایستی به صورت کامل از آن استفاده کنید

  2. گام دوم

    کلاهک آن را جدا کرده و بدون پوست کندن بشویید

  3. گام سوم

    بعد از این کار بادمجانها را در ظرفی قرار داره و بگذارید با آب پخته شود فقط باید توجه داشته باشید بادمجانها له نشود و در حد نرم شدن کافی است .

  4. گام چهارم

    حالا آنها را درون آبکش ریخته و اجازه دهید آب آن خارج و خنک شود .

  5. گام پنجم

    بعد از این مرحله با چاقو یک برش طولی در وسط بادمجان ایجاد کرده و از مخلوط نعنا و سیر له شده که با سرکه خیسانده اید درون شکم آن را پر کنید .

  6. گام ششم

    سپس بادمجانهای آماده را در ظرف ترشی بچینید و تا یک سانت بالای آنها سرکه و مقداری نمک بریزید .

  7. گام هفتم

    درب ظرف را محکم بسته ودر جای خنک ترجیحاً یخچال قرار دهید

  8. گام هشتم

    پس از ده روز ترشی بادمجان شکم پر شما آماده است و در این مدت سرکه بخوبی به خورد بادمجانها رفته است .


به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :5 تعداد آرا: 3

هنوز کسی رای نداده...