«عارف عارف‌کیا»، خواننده کاباره ای ـ مشهور به «عارف» ـ در پیامی با تصحیح اظهاراتش درباره حضرت علی (ع) در یکی از کنسرت‌هایش و با اظهار مراتب ارادت خود به این امام همام، از همه کسانی که از اظهارات او رنجیده‌اند دلجویی و عذرخواهی کرد.

نامه عذرخواهی عارف

افشین داورپناه ـ روزنامه‌نگار و فعال فرهنگی ـ نوشته است: چندی پیش «عارف عارف‌کیا» خواننده کاباره ای در یکی از کنسرت‌های خارج از کشور، بر اساس برخی از روایت‌ها به طرح موضوعی درباره حضرت علی (ع) پرداخت. طرح این موضوع، انتقادها و واکنش‌هایی منفی به همراه داشت.

اینک پس از مدتی از شکل‌گیری انتقادها و بازخوردهای منفی در مقابل چنین اظهارتی، عارف با انتشار پیامی، ضمن تلاش برای روشن کردن موضوع و آنچه اتفاق افتاده، با اظهار مجدد ارادت خود به حضرت علی (ع)، از کسانی که احتمالا این سخنان نادرست باعث رنجش آن‌ها شد دلجویی کرده‌ است.

حضرت علی (ع) در فرهنگ ایرانی نمادی از عدالت، بخشش و فتوت است

توهین به امام علی علیه السلام

عارف در کنسرتی در سال ۲۰۱۹ از مدح امام علی علیه السلام ابراز پشیمانی کرده و گفت که باید به خودمان افتخار کنیم نه به محمد ص و امام علی علیه السلام ،وی همچنین به کشتار بنی قریظه توسط امام علی علیه السلام اشاره کرد و گفت نمیشود عاشق چنین انسانی بود.

متن پیام «عارف» به این شرح است :

«درود بیکران به همه شما عزیزانم.

من از سن ۶ سالگی در مکتب یکی از دراویش به نام آقای «حسین خالا اوغلو»، دروس تقوا را آویزه گوش خود کردم. ایشان گرچه نابینا بودند اما علی‌پنداری را بالاتر از دو چشم بینای ناآگاه می‌دانستند. چنان مرید علی شدم که حس مسئولیت در جان و روح من نقش بست؛ تا جایی که در یک صفحه کامل موسیقی، آهنگ‌هایی در وصف و ستایش امیرالمومنین خواندم و فقط خدا شاهد بود که در زمان خواندنم روی زمین نبودم.

اخیراً هنگام مطالعه‌ تاریخ، پایه‌های خلوص نیتم با خواندن چندین مطلب، به ناحق، متزلزل شد و در یکی از اجراهای زنده به‌اشتباه مطالبی را بیان کردم که تا به امروز در ضمیر ناخودآگاهم طبلی محکم می‌کوبد که ای عارف نکند یادت رفته باشد مرید عرفان که بوده‌ای!

فهمیدم که باور و ایمان من کامل نیست. به تحقیق و جست و جو، با چندی از استادان دانشگاه گفت‌وگو کردم و آگاه شدم که این مطالب تاریخی حدود ۱۵۰ سال بعد از شهادت امیرالمومنین نوشته شده و خدا را شکر که نادرستی و سستی این مطالب نیز بر من آشکار شد.

نیک می‌دانم که حضرت علی (ع) در فرهنگ ایرانی نمادی از عدالت، بخشش و فتوت است و همگان، حتی غیرمسلمانان، او را چنین شناخته‌اند. امیدوارم رهرو و قدردان چنین سرمایه‌ای باشیم.

من در سن ۷۸ سالگی هم امتحان پس دادم اما ای کاش بعضی از عاشقان درگاه علی با هتاکی پاسخگوی من نمی‌شدند و شاید من دلیلی بودم برای بیداری و امتحان آن‌ها تا یادشان نرود انصاف و عدالت واقعی را از که آموخته‌ایم.

اگر خدایی ناکرده دلی را رنجانده‌ام اول از همه شرمنده خودم هستم و شما را قسم می‌دهم به ۶۰ سال تلاش هنری عاشقانه من، که برای غصه‌های‌تان گریسته‌ام و برای شادی‌های‌تان خوانده‌ام که ثوابی بالاتر از این نمی‌دانم.

گاهی ناخواسته زبان و دل، فرسنگ‌ها از هم فاصله می‌گیرد. بدانیم هیچ انسانی کامل نیست اما کامل‌ترین دیانت، انسانیت است؛ باشد که از خودشناسی به خداشناسی برسیم.

قضاوت همه اعمال ما نزد پروردگار است و بس.»

سوابق ننگین عارف

حضور در دربار پهلوی :

در بسیاری از مهمانی‌هایی که در کاخ نیاوران برگزار می‌شد، از عارف نیز برای اجرای برنامه دعوت به عمل می‌آمد. در یکی از مراسم‌هایی که جهت استقبال از مهمانان عرب‌زبان با حضور عارف و گوگوش برگزار شده بود، عارف یکی از ترانه‌های ام کلثوم را اجرا کرد.

در یکی دیگر از این مراسم‌ها از طرف محمدرضا شاه ترانهٔ «ای خدا حرفی بزن» درخواست شد.

همچنین در یکی از این ملاقات‌ ها فرح درخواست ترانهٔ « قلب چوبی » را می‌دهد که با رقص دو نفره شاه و فرح این ترانه نیم ساعت طول می‌کشد.

اجرا در مراسم مسعود رجوی :

در دهه هفتاد و بخصوص سال 1373 رابطه عارف و مجاهدین بسیار علنی برقرار شد و عارف مجموعا 7 اجرا در مراسم های منافقین داشته است .

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :4.5 تعداد آرا: 157

هنوز کسی رای نداده...




طراحی سایت بیوگرافی شما
یکبار هزینه برای 5 سال
آدرس دلخواه شما با پسوند .ir