سوپ قارچ و هویج
در این مطلب قصد داریم دستور پخت یکی از خوش مزه ترین سوپ ها را برای شما عزازان قرارد هیم . سوپ قارچ و هویج یکی از سوپ هایی می باشد که تقریبا با سلیقه همه اعضای خانواده جور در می آید و همه طرفدار آن خواهند شد .
مواد لازم برای سوپ قارچ و هویج
- هویج … 1 عدد
- پیاز … 1 عدد
- روغن مایع … 3 قاشق غذاخوری
- کره … 4 قاشق غذاخوری
- آرد سفید … 4 قاشق غذاخوری
- قارچ خرد شده … 1 پیمانه
- شیر … 2 پیمانه
- آب … 1 پیمانه
- عصاره گوشت … به مقدار لازم
- نمک … به مقدار لازم
- فلفل … به مقدار لازم
45 40 دقیقه
طرز تهیه سوپ قارچ و هویج :
- گام نخست
قبل از هر کاری باید هویج و پیاز و قارچ خود را خرد کنید.
- گام دوم
در یک قابلمه مناسب ، روغن ریخته ، هویج و پیاز را تفت دهید .
- گام سوم
پس از این که مرحله تفت هویج و پیاز به پیایان رسید اکنون قارچ ها را به آنها اضافه کنید .
- گام چهارم
6 دقیقه قارچ را همراه با مواد قبلی تفت دهید .
- گام پنجم
آب و شیر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و به مواد درون قابلمه ( قارچ ، پیاز و هویج ) اضافه کنید .
- گام ششم
حرارت را زیاد کنید تا بجوش بیاید ولی دقت داشته باشید تا سر نرود.
- گام هفتم
عصاره گوشت ، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا ادویه و عصاره به خوبی در آب سوپ حل شوند .
- گام هشتم
کره را توسط حرارت غیر مستقیم آب کنید ، سپس آرد را کم کم به کره مذاب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یک دست داشته باشید .
- گام نهم
مخلوط خمیری شکل آرد و کره را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید 3 دقیقه با سوپ جوش بزند .
- گام دهم
اکنون شعله را کم کنید و فرصت دهید سوپ کمی غلظت پیدا کند .
- گام یازدهم
سوپ شما آماده سرو می باشد ، با استفاده از خلاقیت و سلیقه ی خود سوپ را تزئین کنید ( نوش جان )