شله ماش خراسانی

شله ماش یکی از غذا هایی می باشد که نواحی مختلف ایران و افغانستان با دستور پخت های متفاوت وجود دارد . در این مطلب می خواهیم دستور پخت شله ماش بر اساس روش اهالی خراسان را برای شما عزیزان قرار دهیم .

مواد لازم برای 4 نفر :

  • ماش : ۲۰۰ گرم
  • گوشت قورمه شده : ۲۵۰ گرم
  • برنج : ۱۵۰ گرم
  • پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری
  • زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه شله ماش خراسانی

زمان مورد نیاز: 2 ساعت و 45 دقیقه.

برای تهیه شله ماش مراحل زیر را به ترتیب انجام می دهیم :

  1. مرحله نخست

    ماش و پیاز داغ را به همراه 4 لیوان آب در ظرف مناسب میریزیم ، نمک و زردچوبه و فلفل را هم اضافه میکنیم و اجازه می دهیم خوب بپزند .

  2. مرحله دوم ( قورمه کردن گوشت )

    این مرحله را تقریبا همزمان با مرحله نخست انجام دهید .
    گوشت بدون استخوان را ریز کرده با مقدار کمی آب می‌ گذاریم بپزد وقتی گوشت پخت و آب آن خشک شد. گوشت به روغن می‌افتد با چربی خود گوشت آن‌ را سرخ می‌کنیم. اندکی هم نمک به آن می‌زنیم. اگر گوشت چرب نبود همان ابتدا کمی چربی هم به آن اضافه می کنیم .

  3. مرحله سوم

    پس از 30 دقیقه برنج ( شسته شده ) را به مواد در حال پخت اضافه می کنیم .گوشت های قورمه شده را نیز اضافه میکنیم .

  4. مرحله چهارم

    باید صبر کنیم تا برنج به طور کامل له شود برای اطمینان از این که ته نگیرد هر چند لحظه یکبار شله را هم بزنید . این غذا غلیظ می باشد توجه داشته باشید که آب اضافی باید بخار شود و به هیچ عنوان آب قابل مشاهده وجود نداشته باشد .

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :5 تعداد آرا: 1

هنوز کسی رای نداده...