🕵️ از رها کردن کنترل تا وفاداری هواداران؛ گفت‌وگوی صمیمانه ملیسا باررا درباره سریال جدیدش «آزمایش کپنهاگ»
با آغاز پخش سریال «آزمایش کپنهاگ» (The Copenhagen Test) از پلتفرم پیکاک، مخاطبان بدون شک نسبت به شخصیت «میشل» با بازی ملیسا باررا دچار تردید و بدگمانی خواهند شد؛ جاسوسی که مرز میان حقیقت و فریب را جابه‌جا می‌کند.

باررا در گفت‌وگو با ددلاین فاش کرد که جنبه‌های مرموز این نقش «زن افسونگر» (Femme Fatale) در تریلر علمی-تخیلی توماس براندون، یکی از محبوب‌ترین بخش‌های تجربه بازیگری او بوده است. در این سریال، سیمو لیو نیز در نقش «الکساندر هیل»، مأمور اطلاعاتی که ذهنش توسط دشمنی ناشناس هک شده، حضور دارد.

🎭 چالشی به نام «رها کردن کنترل»

باررا که خود را بازیگری با برنامه‌ریزی دقیق و وسواس روی جزئیات می‌داند، اعتراف کرد که برای این نقش مجبور شده است عادت‌های همیشگی‌اش را کنار بگذارد:

«من در بازیگری آدم بسیار کنترل‌گر و اهل برنامه‌ریزی هستم. اما اینجا مجبور شدم رها شوم و با خودم بگویم: “می‌دانی چیست؟ من قرار نیست از همه چیز باخبر باشم، چون نویسندگان هنوز در حال نوشتن هستند و نمی‌دانم شخصیت را به کجا می‌برند.” این وضعیت از سویی هیجان‌انگیز و از سوی دیگر اضطراب‌آور بود، اما در نهایت به تقویت حس ابهام و معمای شخصیت کمک کرد.»

او همچنین از همکاری با سیمو لیو و صحنه‌های رزمی مشترکشان ابراز رضایت کرد و گفت این صحنه‌ها حال و هوایی شبیه به فیلم «آقا و خانم اسمیت» داشت. سیمو لیو نیز در مقابل، باررا را یک «ستاره اکشن فوق‌العاده در حال ظهور» نامید.

✊ وفاداری هواداران پس از اخراج از «جیغ»

دو سال پس از اخراج غیرمنتظره و جنجالی از فرنچایز «جیغ» (Scream)، ملیسا باررا همچنان از حمایت بی‌دریغ هوادارانش شگفت‌زده است. به دنبال تحریم فیلم Scream 7 توسط گروهی از هواداران به نشانه اعتراض به اخراج او، باررا گفت:

«داشتن این حمایت همیشه حس فوق‌العاده‌ای دارد. من از عشقی که نثارم شده و از آدم‌های جدیدی که به زندگی‌ام آمده‌اند سپاسگزارم؛ کسانی که حالا از پروژه‌های دیگر من حمایت می‌کنند و به روش خودشان سعی دارند به من روحیه بدهند.»

🗣️ بخش‌هایی از مصاحبه ددلاین با ملیسا باررا

ددلاین: بازی در نقش میشل که گذشته‌ای بسیار پیچیده دارد چطور بود؟ لحظه‌ای صادق به نظر می‌رسد و لحظه بعد…

باررا: من یک بازیگرم، درست است؟ پس این فریبکاری‌ها بخشی از شغل میشل بود. من عاشق آن لحظه‌ای هستم که در اپیزود اول به عقب برمی‌گردیم و همه چیز را از زاویه دید او می‌بینیم؛ جایی که او دارد آماده می‌شود تا نقش یک “زن درمانده” را بازی کند. او دقیقاً مثل یک بازیگر در یک محیط متفاوت است؛ باید همان‌قدر تمرین کند و به شخصیتش متعهد باشد.

ددلاین: در مورد رابطه میشل و پارکر، حس می‌کردم دو دختر هستند که بر سرِ “گس‌لایت” کردن (دست‌کاری روانی) پسرها با هم صمیمی شده‌اند!

باررا: (با خنده) بله! یک جور معصومیت و غیرمنتظره بودن در این رفاقت وجود دارد. من سعی کردم آن صحنه‌ها را با صداقت بازی کنم تا شما باور کنید او واقعاً دارد به پارکر اجازه می‌دهد به دنیای خصوصی‌اش وارد شود. اما اگر فردا نویسندگان تصمیم بگیرند که در فصل دوم همه این‌ها هم نقشه بوده، تعجب نمی‌کنم! چالش اصلی من پیدا کردن همین مرز باریک بود که از هر دو سو قابل باور باشد.

ددلاین: اخیراً تریلر «جیغ ۷» منتشر شد و بسیاری از مردم آن را تحریم کرده‌اند. داشتن چنین هواداران وفاداری چه حسی دارد؟

باررا: صادقانه بگویم، حس خیلی خوبی است. این حمایت‌ها به من قدرت می‌دهد و خوشحالم که می‌بینم آن‌ها با کارهای جدیدم همراه شده‌اند تا به نوعی باعث سربلندی من شوند.

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :5 تعداد آرا: 45

هنوز کسی رای نداده...

انتشار بیوگرافی شما در مجله نورگرام




طراحی سایت بیوگرافی شما
آدرس دلخواه شما با پسوند .ir