واکنش اینستاگرامی پسر قالیباف به دروغ های «آمدنیوز» - مجله نورگرام
خرید هاست وردپرس
مجله نورگرام مرجع بیوگرافی هنرمندان در ایران
اطلاعات عمومیسیاسی

واکنش اینستاگرامی پسر قالیباف به دروغ های «آمدنیوز»

واکنش اینستاگرامی پسر قالیباف به دروغ های «آمدنیوز»

الیاس قالیباف در یک پست اینستاگرامی نوشت :

elias.ghalibaf

می گن تا 3 نشه #بازی نشه!

چند سال پيش گفتند من با ٨ هزار ميليارد به انگليس فرار كردم، اون روزها می فهمیدم شاید به خاطر مسئولیت پدرم در شهرداری و حسادتها و رقابتهاي كثيف سياسي عده ای چشم بر همه چیز ببندند و بی دینی کنند و دروغ به من نسبت بدهند ، همانطور که برای عروسی خواهرم عکسهای آنچنانی منتشر کردند و ناموس دیگران را به جای خواهر من جا زدند و داستان ها ساختند که عروسی چند میلیاردی و قرق پارک و . . . البته الحمدلله در دادگاه هم محکوم شدن.

امروز اما نمیتونم درک کنم ، حالا که بیش از یکسال است که پدرم غیر تدریس و مجمع تشخیص مصلحت و کار جهادی در جای دیگری مستقر نیست ! حالا چرا خبر #دروغ خرید ۸۰۰ میلیون دلاری 😟 اسحاق برادرم را منتشر کرده اند ، (#دروغ_هرچی_بزرگتر_قابل_باورتر) الله اعلم ، من دیگه علت این بی دینی را نمیفمم.

#سه_گانه ما تکمیل شد لطفا بس کنید این#بازی ها رو، کاش به جای #تخریبِ بقیه فکری به حال #گرفتاری های این روزهای مردم کنید!

پ.ن1: جالبه که همه عکس ها #جعلیه حتی زحمت یه سرچ ساده رو هم نمی کشن!

پ.ن2: این شایعات یک نقطه مشترک دارد که برای خودم با حال است و آن هم اشتراک در عدد ۸ است ، ما هم مشهدی و امام رضایی به خاطر امام رضا (ع) حالش را میبریم .

#الیاس_قالیباف
#اسحاق_قالیباف
#مریم_قالیباف
#قالیباف
#تخریب
#دروغ
#بازی_سیاسی
#مردم




 

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :3.8 تعداد آرا: 10

هنوز کسی رای نداده...

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میزبانی شده توسط هاست وردپرس پرسرعت افیکس هاست logo