کنجد غنی از کلسیم
دانه هاي کنجد اگرچه ريز است اما خواص متعددي دارد. کنجد در قرون وسطي ارزشي همانند طلا داشت. از اسپاسم مجراي تنفسي ، آسم و بروز اختلالات تنفسي پيشگيري مي کند.
شست و شوي دهان با روغن طبيعي کنجد، جرم دندان را کاهش مي دهد و باعث سفيدي آن مي شود. ماليدن روغن کنجد، مانع از بروز جوش هاي ريز روي کشاله پاي کودکان مي شود.
کنجد پوست گرفته نشده براي سلامت چشم مفيد است. مقدار کلسيم در يک مشت کنجد، بيش از يک ليوان شير است. دانه کنجد که سرشار از روي است، تراکم ماده معدني استخوان ها را افزايش مي دهد.
براي درمان آسيب ديدگي پوست از نور خورشيد مفيد است. در نتيجه از بروز چين و چروک و لکه پوستي پيشگيري مي کند.
روغن کنجد از بروز بيماري ديابت پيشگيري مي کند. منيزيم موجود در آن، ماده مغذي مهمي براي کاهش فشارخون است.
حاوي ترکيب هاي ضدسرطاني است. حاوي ويتامين هايي از جمله تيامين و تريپتوفان است که در توليد سروتونين به بدن کمک مي کند. سروتونين درد را کاهش مي دهد.
کنجد به ويژه کنجد سياه غني از آهن است و مصرف آن به افرادي که کم خوني دارند، توصيه مي شود.
مس موجود در آن از بروز آرتريت پيشگيري مي کند. استخوان ها، مفصل ها و خون رگ ها را تقويت مي کند.