مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی:
سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ ۱ عدد (۱/۵ کیلو گرم)
آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپخوری
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی:
پیاز رنده شده را تفت میدهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت میدهیم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه میکنیم، رب انار را اضافه میکنیم و بعد گردو را اضافه میکنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را میدوزیم، مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب میگذاریم بپزد.
نکته : مرغ شکم پر در نواحی شمالی ایران با دستور پخت های گوناگونی طبخ می گردد. در آموزش فوق یکی از روش های رایج را برای شما قرار داده ایم ولی روش بسیار دیگر نیز وجود دارد.