چگونه ماهی تازه را پاک کنیم ؟
در مورد فواید استفاده از ماهی در برنامه غذایی شکی وجود ندارد اما چرا برخی از افراد ماهی تازه را مورد استفاده قرار نمیدهند ، شاید یکی از دلایل آن اجتناب از پاک کردن ماهی و عدم آشنایی با نحوه ی پاک کردن ماهی تازه می باشد.
در این مطلب آموزش پاک کردن ماهی در منزل را برای شما قرار داده ایم :
مراحل پاک کردن ماهی تازه :
1- ابتدا ماهی را بر روی تخته برش قرار می دهیم .
2 – با یک چاقوی تیز قسمت شکم ماهی را مانند تصویر برش می زنیم.
3 – امعا و احشای و به بطور کلی هر چیزی که در حفره ی شکم ماهی قرار دارد به طور کامل تخلیه میکنیم.
توجه : حتما دقت کنید روده ی ماهی و مخرج آن را با چاقو از ماهی جدا کنید و به دور اندازید.
نکته : در صورت بزرگ بودن پولک های ماهی ، می توان با خلاف جهت کشیدن چاقو تمامی پولک ها را از ماهی جدا نمود . در مورد ماهی قزل آلا این کار لازم نیست.
4 – در صورت وجود رگ خونی در نخاع ماهی آن را به طور کامل تخلیه کنید.
5 – با آب سرد ماهی را شستشو دهید.
6 – اکنون ماهی برای طبخ آماده شده است .
نکته : اگر نمی خواهید سر ماهی را حفظ کنید می توانید به آسانی از قسمت قبل از آبشش ها برش بزنید .
اکنون ماهی تمیز و قابل طبخ در اختیار شماست .
مطلب خوبیه مخصوصا تصاویرش
یه راه برای بوی بدش بگید
فکر کنم با این آموزش هم نتونم ماهی رو تمیز کنم😂