رنگ غذای آبی
همه ی ما رنگ غذا های قرمز و زرد را به خوبی میشناسیم حتی بسیاری از ما رنگ غذای سبز را مورد استفاده قرار میدهیم اما رنگ غذای آبی کمتر مورد استفاده آشپز های ایرانی می باشد ، شاید یکی از دلایل آن این باشد که طرز تهیه این نوع رنگ غذا خوراکی برای بسیاری از افراد هنوز ناشناخته می باشد .
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
در این مطلب آموزش طرز تهیه رنگ غذای آبی را برای شما به صورت گام به گام قرار داده ایم :
مواد مورد نیاز :
یک عدد کلم پیچ بنفش
8 لیوان آب
مراحل کار :
- گام اول
ابتدا کلم را خرد میکنیم . هر چه تکه های کلم ریز تر شوند سرعت کار بالا میرود و رنگدانه های بیشتری استخراج می کنیم.
- گام دوم
کلم خرد شده را در 8 لیوان آب قرار می دهیم و 30 دقیقه صبر می کنیم تا آب به کلم نفوذ کند.
- گام سوم
کلم و آب را در یک قابلمه مناسب به مدت 20 دقیقه می جوشانیم.
- گام چهارم
با استفاده از یک آبکش تکه های کلم را از آب جدا میکنیم .
نکته : تکه های باقی مانده برای استفاده در سالاد و ترشی قابل استفاده می باشند.
- گام پنجم
صبر میکنیم تا عصاره ای که تولید کرده ایم سرد شود .
اکنون می توانیم عصاره را که همان رنگ غذای آبی می باشد در یک شیشه مناسب در داخل یخچال نگهداری کنیم.
- گام ششم
با آن که ما از کلم بنفش استفاده کرده ایم ولی عصاره ی نهایی در صورت مخلوط شدن با مواد غذایی سفید رنگ ، رنگ آنها را به آبی تغییر می دهد .
نوش جان
من خیلی دنبال این بودم که شیرینی آبی رنگ بپزم
ممنون
خیلی جالب بود . ممنون