چگونه از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟
چند راهکار وجود دارد:
۱ -تمام سبزیجاتی که برای ترشی آماده کرده ایم بعداز شستن باید بخوبی خشک کنیم بهترین روش پهن کردن آنهاروی یک پارچه نخی است.
۲- بعدازریختن مواد ترشی درون ظرف باید دقت داشته باشیم که سرکه کاملاَروی ترشی را بپوشاند.
۳ -بعداز یک هفته چون مقداری از سرکه جذب مواد ترشی شده مجدداَ سرکه اضافه کرده ودرب آن را خوب میبندیم .
۴ -نمک کمک زیادی به ماندگاری ترشی میکند به ازای هریک لیترسرکه یک قاشق غذاخوری نمک اضافه میکنیم.
۵-و آخرین نکته اینکه درظرف باید به خوبی بسته شود به گونه ای که هوا به داخل آن نفوذ نکند با به کارگیری این موارد میتوان ترشی را به مدت طولانی درمحیط خنک نگهداری کرد
عالی بود مطلب
ممنون از نورگرام
سلام وقت بخیر میخوام ترشی مخلوط درست کنم اگردرحال جوشیدن موادترشی درسرکه رب گوجه اضافه کنم موادم کپک میزنه خراب میشه یانه عذرمیخوام میشه راهنماییم کنید چطوری رب بزنم بهشون
سلام
خیر باعث کپک زدن نمیشود.
ممنون واقعا موثر بود من دوبار ترشی درست کردم خراب شد ولی با این نکات بالاخره ی ترشی خوب تونستم درست کنم
نکات ساده ای بود که من بی توجه بودم
تشکر فراوان