طرز تهیه گراتن پاستا
دستور پخت گراتن پاستا به صورت گام به گام با توضیحات کامل برای شما عزیزان.
مواد لازم گراتن پاستا :
پاستا شکل دار : | 300 گرم |
قارچ : | 200 گرم |
گوشت چرخ کرده : | 250 گرم |
پیاز : | 1 عدد |
فلفل دلمه ای : | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی : | 1 قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا : | به مقدار دلخواه |
نمک : | به مقدار لازم |
سیر ، فلفل ، آویشن : | در صورت صلاحدید |
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
گراتن پاستا
- گام نخست
در ابتدا پیاز داغ را تهیه کنید.
- گام دوم
پس از آنکه پیاز داغ درست شد مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید.
- گام سوم
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
- گام چهارم
فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و به همراه گوشت تفت دهید.
- گام پنجم
مواد را آنقدر تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- گام ششم
ادویه ها و نمک را اضافه کنید.
- گام هفتم
قارچ را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- گام هشتم
سپس رب را به مخلوط بیفزایید و تفت دهید.
- گام نهم
به مخلوط کمی آب اضافه کنید و زمان دهید تا مایه گوشتی به مدت چند دقیقه روی حرارت گاز بماند و پخته شود.
- گام دهم
حال باید پاستا را آماده کنید.
- گام یازدهم
پاستا را به صورتی که در دستور پخت آن نوشته تهیه کنید.
- گام دوازدهم
سپس پاستاها را آبکش کنید.
- گام سیزدهم
حال پاستا را درون ظرفی بریزید و مایه گوشتی را نیز به آن اضافه کنید و به خوبی باهم مخلوط کنید.
- گام چهاردهم
اگر هم دوست داشتید می توانید به صورت لایه لایه پاستا و مواد ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
- گام پانزدهم
زمانی که به خوبی مخلوط شدند آن ها را درون ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
- گام شانزدهم
در صورت تمایل می توانید از سس بشامل هم استفاده کنید.که در این صورت پس از آنکه مواد را داخل ظرف ریختید ، ابتدا سس بشامل و سپس پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و در نهایت داخل فر قرار می دهید.
- گام هفدهم
ظرف را درون فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.
ممنون برای دستور پخت گام به گام
خیلی عالی بود