طرز تهیه گراتن پاستا

دستور پخت گراتن پاستا به صورت گام به گام با توضیحات کامل برای شما عزیزان.


مواد لازم گراتن پاستا :

پاستا شکل دار :300 گرم
قارچ :200 گرم
گوشت چرخ کرده :250 گرم
پیاز :1 عدد
فلفل دلمه ای :1 عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا :به مقدار دلخواه
نمک :به مقدار لازم
سیر ، فلفل ، آویشن :در صورت صلاحدید

 1 ساعت.

گراتن پاستا

  1. گام نخست

     در ابتدا پیاز داغ را تهیه کنید.

  2. گام دوم

    پس از آنکه پیاز داغ درست شد مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید.

  3. گام سوم

    سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

  4. گام چهارم

    فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و به همراه گوشت تفت دهید.

  5. گام پنجم

    مواد را آنقدر تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

  6. گام ششم

    ادویه ها و نمک را اضافه کنید.

  7. گام هفتم

    قارچ را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  8. گام هشتم

    سپس رب را به مخلوط بیفزایید و تفت دهید.

  9. گام نهم

    به مخلوط کمی آب اضافه کنید و زمان دهید تا مایه گوشتی به مدت چند دقیقه روی حرارت گاز بماند و پخته شود.

  10. گام دهم

    حال باید پاستا را آماده کنید.

  11. گام یازدهم

    پاستا را به صورتی که در دستور پخت آن نوشته تهیه کنید.

  12. گام دوازدهم

     سپس پاستاها را آبکش کنید.

  13. گام سیزدهم

    حال پاستا را درون ظرفی بریزید و مایه گوشتی را نیز به آن اضافه کنید و به خوبی باهم مخلوط کنید.

  14. گام چهاردهم

    اگر هم دوست داشتید می توانید به صورت لایه لایه پاستا و مواد ماکارونی را داخل ظرف بریزید.

  15. گام پانزدهم

    زمانی که به خوبی مخلوط شدند آن ها را درون ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.

  16. گام شانزدهم

    در صورت تمایل می توانید از سس بشامل هم استفاده کنید.که در این صورت پس از آنکه مواد را داخل ظرف ریختید ، ابتدا سس بشامل و سپس پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و در نهایت داخل فر قرار می دهید.

  17. گام هفدهم

    ظرف را درون فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :5 تعداد آرا: 6

هنوز کسی رای نداده...