شیر خشک بز گلدن گات شماره 2 GOLDEN GOAT

شیر خشک نوعی فراورده لبنی است که در آن شیر تبخیر شده و به یک مادهٔ خشک تبدیل می‌شود. هدف از تولید پودر شیر حفظ بهتر آن است، عمر مفید پودر شیر به مراتب طولانی‌تر از شیر مایع است و به علت کم بودن رطوبت نیازی به یخچال ندارد. یکی دیگر از اهداف تولید پودر شیر کاهش حجم آن برای صرفه‌جویی در هزینه‌های حمل و نقل است.

ترکیب شیمیایی دقیق شیر خام، به نوع گونهٔ حیوانی که شیر را تولید کرده و سلامتی و نوع غذای او/ آن و عوامل دیگری بستگی دارد. بیشترِ شیر را آب و پس از آن قندی به نام لاکتوز، پروتئین و چربی تشکیل می‌دهد. شیر منبع خوبی برای املاح مورد نیاز بدن انسان‌ها چون کلسیم، فسفر، منیزیم و پتاسیم و ویتامین‌های آ، ب۱، ب۲، ب۶، ب۱۲، ث، د، کا، ئی، نیاسین، و اسید فولیک است. اسیدیتهٔ شیر گاو بین ۶٫۴–۶٫۸ است؛ یعنی کمی اسیدی محسوب می‌شود ولی اسیدیتهٔ شیر خوراکی مورد تأیید وزارت بهداشت از ۸٫۵—۶٫۵ است.

شباهت به شیر مادر

شیر بز سرشار از پروتئین است .چربی کمتری دارد و بیشتر از هر خوراکی دیگر به شیر مادر شباهت دارد.

  • دارای انواع ویتامین و پروتئین مورد نیاز کودک.
  • کمک به رشد بهتر استخوان و دندان کودک.
  • با توجه به سطوح بالای نوکلئوتید های موجود در شیر بز، نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی کودک ایفا می کند.
  • مناسب برای کودکان از شش ماهگی تا ۳ سالگی.
  • مناسب برای کودکان حساس به پروتئین شیر گاو و لاکتوز.
  • تنظیم کننده دستگاه گوارش (رفع اسهال و یبوست).
  • مناسب برای کودکانی که مشکلات گوارشی و حساسیت به شیر گاو دارند.

فواید شیر بز

شیر بز بدلیل داشتن لاکتوز کمتر نسبت به شیر گاو و همچنین زنجیره کوتاه و متوسط اسیدهای چرب، نسبت به شیر گاو هضم راحت تری خواهد داشت. شیر بز سرشار از پروتئین است. چربی کمتری دارد و بیشتر از هر خوراکی دیگر به شیر مادر شباهت دارد. شرکت گلدن گات نیز با در نظر داشتن همه این موارد و با توجه به ویتامین های موجود در شیر طبیعی بز اقدام به تولید محصولی بسیار بی نظیر کرده است که میتواند جایگزین بسیار مناسبی برای فرزندان شما محصوب شود.

شیر خشک بز گلدن گات سرشار از پروتئین بوده که شما میتوانید از سایت پارلاک مارکت سفارش دهید.

طرز تهیه :

زمان مورد نیاز: 35 دقیقه

طرز تهیه شیر خشک بز گلدن گات شماره 2 GOLDEN GOAT

  1. گام نخست

    دست ها را بشویید و تمام ظروف را استریل کنید.

  2. گام دوم

    یک لیتر آب تازه را بجوشانید و اجازه دهید بمدت ۳۰ دقیقه سرد شود. مقدار مورد نیاز آب (به راهنمای تغذیه) را در ظرف استریل شده آماده کنید. از آب جوش بطور مکرر استفاده نکنید.

  3. گام سوم

    با استفاده از قاشق موجود در قوطی، مقدار موردنیاز را اضافه کنید.(حدودا هر ۱۵۰ میلی لیتر، ۵ قاشق)

  4. گام چهارم

    اندازه گیری صحیح پودر را به آن اضافه کنید. اضافه کردن بیش از حد یا کمتر می تواند مضر باشد. شیشه را  بمدت ۱۰ ثانیه خوب تکان دهید.

  5. گام پنجم

    با استفاده از مچ دستتان میزان گرم بودن شیر را چک کنید بیش از اندازه داغ نباشد. سپس می توانید شیر را به نوزاد خود بخورانید.

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :5 تعداد آرا: 3

هنوز کسی رای نداده...




طراحی سایت بیوگرافی شما
یکبار هزینه برای 5 سال
آدرس دلخواه شما با پسوند .ir