چند راهکار برای خوش طعم کردن ماهی و کم کردن بوی آن

برای کسانی که به خاطر بوی ماهی از خوردن آن صرف نظر میکنند خواندن این مطلب توصیه می شود .

باید دقت کنید که ماهی را قبل از پخت بایستی مزه دار کرده و به وسیله چاشنی هایی بوی آن را از بین برد .

آبلیمو

آبلیمو یکی از این مواد غذایی است که کمک زیادی به خوشمزه شدن ماهی میکند .

ماهی را پس از تمیز کردن و شستن در مخلوط آبلیمو و نمک خوابانده و حداقل یک ساعت زمان دهید تا مزه آن به خورد ماهی برود سپس سرخ کنید .

زرد چوبه و فلفل سیاه

زرد چوبه و فلفل سیاه ماهی
زرد چوبه و فلفل سیاه ماهی

اگر تمام قسمتهای ماهی را به زردچوبه و نمک و مقداری فلفل سیاه آغشته کنید طعم مطبوعی خواهد یافت .

بخارپز کردن ماهی

عده ای طرفدار غذاهای رژیمی هستند و به همین دلیل از روش بخار پز استفاده میکنند اگر تمایل به این نوع پخت دارید به ماهی چند تکه پیاز و لیمو ترش و نمک اضافه کنید طعم بینظیری پیدا میکند .

بعد از بخار پز کردن ماهی دو قاشق رب انار را با یک قاشق آب نارنج مخلوط کرده و روی آن بریزید طعم ملس و خوشمزه ای به خود میگیرد .

مزه دار کردن ماهی با گشنیز

مزه دار کردن ماهی با گشنیز
مزه دار کردن ماهی با گشنیز

این سبزی نه تنها در جنوب ایران بلکه بین اعراب و هندی ها هم یکی از پرمصرف ترین سبزی هاست. در انواع قلیه، برای پر کردن داخل شکم ماهی و در انواع کاری‌ها از این سبزی معطر استفاده می‌شود. این سبزی علاوه بر اینکه خاصیت میکروب‌زدایی دارد ضدنفخ و دل درد هم هست.

مزه دار کردن ماهی با تمر هندی، این خوراکی ترش پرخاصیت

تمرهندی اصالتا آفریقایی است. این گیاه اولین‌بار در مناطق استوایی قاره آفریقا روییده است. تمرهندی صدها سال پیش به وسیله کشتی به هند منتقل شد و در آنجا پرورش پیدا کرد. پس از آن، این گیاه در سراسر جهان پخش شد. این روزها شما با سر زدن به بازار، تمرهندی را در دو نوع شور و شیرین پیدا می‌کنید. تمرهندی رسیده و شیرین به عنوان میوه مصرف می‌شود. تمرهندی خاصیت ضد درد و ضد باکتریایی هم دارد و مهم‌تر از همه، منبعی غنی از آنتی اکسیدان است. پس این خوراکی خوشمزه را اصلا دست کم نگیرید.

جذب کمتر روغن

اگر میخواهید ماهی روغن کمتری به خود جذب کند و پخت سالمتری داشته باشید میتوانید آن را در فر بپزید . بعضی از انواع ماهی دارای تیغ زیادی هستند که ممکن است هنگام خوردن وارد گلو شود برای اینکه این مشکل بوجود نیاید همراه ماهی مقداری پوره سیب زمینی میل کنید زیرا موجب میشود تیغ ماهی در گلو گیر نکند .

مزه دار کردن ماهی با رزماری

این گیاه خوشبوی مدیترانه‌ای برای از بین بردن بوی بد و تند ماهی، میگو و مرغ بهترین انتخاب است. برای نگهداری رزماری تازه برگ‌های آن را از ساقه جدا کنید و درون دستمال کاغذی گذاشته و بعد در یک کیسه فریزر قرار دهید و داخل یخچال بگذارید. 

آرد سوخاری

سوخاری کردن ماهی
سوخاری کردن ماهی

آرد سوخاری یکی دیگر از موادی است که به شما در طبخ ماهی کمک میکند و تا حد زیادی بوی آن را از بین برده و خوش طعم میشود.

طعم دار کردن روغن

یکی دیگر از شیوه ها جهت طعم دادن به ماهی مزه دار کردن روغنی است که می خواهیم ماهی را درون آن سرخ کنیم. برای این کار پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از پیاز، سیر و زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن سرخ کنید.

سس گوجه ای :

مزه دار کردن ماهی با سس گوجه فرنگی
مزه دار کردن ماهی با سس گوجه فرنگی

( نیاز به 1 ساعت تا 24ساعت )


مواد لازم برای این روش :

  • 85گرم شکر
  • 120 گرم نمک
  • 8 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سفید.


برای لعاب هنگام پخت :

  • 3 قاشق غذاخوری خردل
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری سرکه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سفید به میزان لازم
  • 6 قاشق غذاخوری روغن کانولا یا روغن کلزا.

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :5 تعداد آرا: 2

هنوز کسی رای نداده...