ساخت فر دست ساز را میدانید ؟
شما میتوانید به آسانی و روی اجاق یک فر جمع و جور و کار راه انداز داشته باشید برای ساخت آن نیاز به یک قابلمه دارید که اندازه آن بزرگتر از قالب کیک شما باشد .
حال بایستی از یک وسیله برای ایجاد فاصله بین قالب و کف قابلمه استفاده کنید این وسیله میتواند یک سه پایه فلزی یا یک قالب کوچکتر از قالب اصلی یا حتی یک الک فلزی باشد .
بعد از انجام اینکار باید نیم ساعت قبل از قرار دادن قالب کیک در قابلمه زیر آن را روشن کنید تا فضای داخل آن بخوبی داغ شود و پس از گذاشتن قالب حتماً از یک دمکنی برای درب قابلمه استفاده کنید تا بخار حاصل از پخت به شکل قطرات آب به درون قالب نریزد بعد از گذشت چهل و پنج دقیقه میتوانید با استفاده از یک خلال دندان از پخت کامل کیک مطمئن شوید به این صورت که اگر با فرو کردن خلال دندان به داخل کیک چیزی از مواد به آن نچسبید و خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک شما بخوبی پخته و میتوانید شعله را خاموش کرده و بدون برداشتن دمکنی اجازه دهید به همان صورت بماند تا خنک شود و با گذشت این مراحل کیک به سادگی از قالب جدا میشود.
خیلی عالی بود من درست کردم خوب شد و جواب داد
اومدم تشکر کنم فقط
خدا خیرتون بده از یه فر خریدن نجات دادید منو
سلام شعله گاز باید زیاد باشه یا کم و اینکه از شعله پخش کن استفاده کنیم یا نه؟ ممنون
سلام
ابتدا باید شعله زیاد باشد تا فضای داخل قابلمه گرم شود . سپس هنگامی که ظرف غذا یا شیرینی را داخل قابلمه قرار میدهید باید شعله را کم کنید .
نیازی به شعله پخش کن نیست .
وقتی. کیک یاشیرینی درست میکنیم. ایا دوطرف. پخت قرمز میشه ??
بله دقیقا میشه میشه