ساخت فر دست ساز را میدانید ؟

شما میتوانید به آسانی و روی اجاق یک فر جمع و جور و کار راه انداز داشته باشید برای ساخت آن نیاز به یک قابلمه دارید که اندازه آن بزرگتر از قالب کیک شما باشد .

حال بایستی از یک وسیله برای ایجاد فاصله بین قالب و کف قابلمه استفاده کنید این وسیله میتواند یک سه پایه فلزی یا یک قالب کوچکتر از قالب اصلی یا حتی یک الک فلزی باشد .

بعد از انجام اینکار باید نیم ساعت قبل از قرار دادن قالب کیک در قابلمه زیر آن را روشن کنید تا فضای داخل آن بخوبی داغ شود و پس از گذاشتن قالب حتماً از یک دمکنی برای درب قابلمه استفاده کنید تا بخار حاصل از پخت به شکل قطرات آب به درون قالب نریزد بعد از گذشت چهل و پنج دقیقه میتوانید با استفاده از یک خلال دندان از پخت کامل کیک مطمئن شوید به این صورت که اگر با فرو کردن خلال دندان به داخل کیک چیزی از مواد به آن نچسبید و خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک شما بخوبی پخته و میتوانید شعله را خاموش کرده و بدون برداشتن دمکنی اجازه دهید به همان صورت بماند تا خنک شود و با گذشت این مراحل کیک به سادگی از قالب جدا میشود.

نمونه فر های دست ساز :

ساخت فر دست ساز
ساخت فر دست ساز

ساخت فر دست ساز
ساخت فر دست ساز

ساخت فر در خانه
ساخت فر در خانه

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :3.8 تعداد آرا: 43

هنوز کسی رای نداده...