چگونه ترشی بادمجان شکم پر لذیذ درست کنیم ؟
با رعایت چند نکته در مورد تهیه این ترشی میتوانید به بهترین شکل آن را درست کنید .
مواد لازم برای بادمجان شکم پر :
- بادمجان
- مقداری نعنا و چند حبه سیر
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
- گام نخست
در ابتدا باید بادمجانهای کوچک و قلمی را انتخاب کنید زیرا بایستی به صورت کامل از آن استفاده کنید
- گام دوم
کلاهک آن را جدا کرده و بدون پوست کندن بشویید
- گام سوم
بعد از این کار بادمجانها را در ظرفی قرار داره و بگذارید با آب پخته شود فقط باید توجه داشته باشید بادمجانها له نشود و در حد نرم شدن کافی است .
- گام چهارم
حالا آنها را درون آبکش ریخته و اجازه دهید آب آن خارج و خنک شود .
- گام پنجم
بعد از این مرحله با چاقو یک برش طولی در وسط بادمجان ایجاد کرده و از مخلوط نعنا و سیر له شده که با سرکه خیسانده اید درون شکم آن را پر کنید .
- گام ششم
سپس بادمجانهای آماده را در ظرف ترشی بچینید و تا یک سانت بالای آنها سرکه و مقداری نمک بریزید .
- گام هفتم
درب ظرف را محکم بسته ودر جای خنک ترجیحاً یخچال قرار دهید
- گام هشتم
پس از ده روز ترشی بادمجان شکم پر شما آماده است و در این مدت سرکه بخوبی به خورد بادمجانها رفته است .