نحوه تبدیل واحد ها و تبدیل مقیاس ها در آشپزی
از جمله ابزاهایی که برای اندازه گیری می توان استفاده کرد پیمانه ها و قاشق های اندازه گیری هستن ،با ما همراه باشید تا با آموزش تبدیل مقیاس ها نحوه کار ا ابزارهای اندازه گیری را یاد بگیرید.
تبدیل مقیاسها
۱ سیر معادل ۷۵ گرم
۱ کیلو گرم معادل ۱۰۰۰ گرم
۱ گالن معادل ۴ لیتر
۱ مثقال معادل ۴.۷ گرم
۱ فنجان اندازه گیری معادل ۱۶ قاشق سوپخوری
۱ لیتر معادل ۴ فنجان اندازه گیری
۱ قاشق سوپخوری معادل ۳ قاشق مربا خوری
۱ پانیت معادل ۲ فنجان اندازه گیری
۱ پاند معادل ۴۵۶ گرمهر
۱ پاند معادل ۱۶ اونس
۱ اونس معادل ۲۸۳ گرمر
درجه بدن ۳۷ درجه سانتیگراد یا ۹۸.۶ فارنهایت
درجه انجماد صفر درجه سانتیگراد یا ۳۲ فارنهایت
درجه جوش آب ۱۰۰ درجه سانتیگراد یا ۲۱۲ فارنهایت
〈برای تبدیل درجه سانتیگراد به فارنهایت، درجه سانتیگراد را در نه پنجم ضرب می کنیم و با ۳۲ جمع میکنیم.〉
〈برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سانتیگراد، ۳۲ را در پنج نهم ضرب نموده و فارنهایت را از آن کسر میکنیم.〉
واحدهای آرد
١ قاشق غذاخوری آرد سفید=١٠ تا ١٢ گرم
١ دسی لیتر آرد سفید=٠.١ لیتر=۵٠ گرم
١ دسی لیتر آرد سیب زمینی =٨٠ گرم
واحد پیمانه و واحدهای امریکایی
١ پیمانه امریکایی = ٢٣۶ میلی لیتر ( دو نوع پیمانه دارند امریکایی ها که یکی دیگه اش ٢۴٠ میلیتر ه که میشه یه لیوان سرخالی)
١ لیوان = ١ پیمانه استاندارد متریک= ٢۵٠ سی سی (میلی لیتر)=٢.۵ دسی لیتر
١قاشق چایخوری امریکایی=۴.٩٣ میلی لیتر
١ قاشق غذاخوری امریکایی =١۴.٧٨ میلی لیتر
واحدهای حجم به وزن دیگر
١ دسی لیتر روغن =٨٠ تا ٩٠ گرم
١ قاشق غذاخوری کره =٢۵ گرم
١ قاشق غذاخوری کره آب شده = ١۵ گرم
١ دسی لیتر شکر = ٨۵ گرم
١ قاشق غذاخوری شکر =١۵ تا ٢٠ گرم