طرز تهیه ترشی مارچوبه

ترشی مارچوبه به عنوان یکی از گران قیمت ترین ترشی های موجود در بازار شناخته می شود ، هر کسی می تواند این ترشی را در خانه تهیه کند و از خوردن آن لذت ببرد. ( طرز تهیه ترشی مارچوبه ( نکات مهم ) )

درست کردن ترشی مارچوبه
درست کردن ترشی مارچوبه

طرز تهیه ترشی مارچوبه ( نکات مهم )

مواد لازم برای تهیه ترشی مارچوبه

نام مواد لازممقدار
 مارچوبه 400 گرم
شوید تازه6 عدد
نمک2 قاشق سوپخوری
 شکر 3 قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواهبه مقدار لازم
برگ بو2 الی 3 عدد
دانه خردلیک قاشق چایخوری
سیر2 حبه
سرکه2 الی 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون2 الی 3 قاشق سوپخوری
 آب 5 پیمانه

طرز تهیه ترشی مارچوبه :

زمان مورد نیاز: 45 دقیقه.

برای درست کردن ترشی مارچوبه مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید :

  1. گام نخست

    ساقه های ضخیم مارچوبه ها را جدا کنید و پوست آنها را بکنید و به اندازه های 2 الی 3 سانتی متر برش دهید.

  2. جوشیدن آب

    تمامی مواد به جز مارچوبه ها و شوید تازه را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید.

  3. مرحله پختن مارچوبه

    سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

  4. ضد عفونی ظرف

    شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید.

  5. ریختن در ظرف

    شوید ها را ته ظرف ها قرار دهید. مارچوبه ها را داخل آب آنها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.

طرز تهیه بدون پختن مارچوبه ( روش دوم )

ترشی مارچوبه

مصرف مارچوبه در دوران بارداری و حاملگی

این ساقه های سبزرنگ غنی از ویتامین K هستند که به انتقال مناسب کلسیم در بدن کمک می‌کند و در شکل گیری و سلامت استخوان ها نقش دارد. به علاوه یک فنجان مارچوبه یش از نیمی از نیاز روزانه به فولیک اسید، که موجب جلوگیری از آسیب در مجاری عصبی در نوزادان می‌شود را فراهم می‌آورد.
دلیل خوب دیگری برای گنجاندن مارچوبه در رژیم غذایی این است که از یبوست جلوگیری می‌کند، مشکلی که زنان باردار به راحتی دچار آن می‌شوند.

  • افرادی که مبتلا به محدودیت عملکرد کلیه ها هستند نباید از این گیاه به مقدار زیاد، استفاده کنند؛ چرا که مصرف مارچوبه در افراد مبتلا به این عارضه باعث افزایش میزان اسیداوریک و در نتیجه بروز نقرس می شود.
  • توجه داشته باشید که مصرف مارچوبه در افرادی که مبتلا به ورم مجاری ادرار هستند و یا اشخاص عصبی توصیه نمی شود.
  • مارچوبه همچنین برای افراد مبتلا به روماتیسم و سنگ کلیه مضر می باشد .
  • خوردن مارچوبه با داروهای ضد انعقاد خون ، که نقش رقیق ‌سازی و انحلال لخته‌ های خونی را بر عهده دارند، تداخل ایجاد می‌ کند؛ زیرا سرشار از ویتامین K است که به انعقاد خون کمک می ‌کند.
مارچوبه خواص
مارچوبه خواص

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :5 تعداد آرا: 4

هنوز کسی رای نداده...