بسیاری از افراد در مورد تفاوت پاستا ، اسپاگتی ، ماکارونی ، نودل ، فتوچینی ، ورمیشل ، نودل و… سوال دارند ، برای آشنایی با تفاوت این مواد غذایی در ادامه با ما همراه باشد . ( تفاوت پاستا ، اسپاگتی ، ماکارونی و نودل )
تعریف پاستا ، اسپاگتی ، ماکارونی و نودل
برای آشنایی با هر کدام از این موارد به معرفی تک تک آنها میپردازیم :
پاستا
پاستا در فرهنگ غذایی ایتالیا به تمامی غذا هایی که با خمیر درست شده است گفته میشود ، پاستا دارای تنوع بسیار زیادی است ماکارونی ، اسپاگتی ، نودل و لازانیا و… از انواع معروف پاستا میباشند .
ماکارونی
ماکارونی به نوعی از رشته های خمیری گفته میشود که مانند لوله توخالی هستند ، البته انواع حلزونی ، پاپیونی و مارپیچ آن نیز رایج شده است .
اسپاگتی
اسپاگتی رشته های توپر از خمیر میباشد که طول زیادی داشته و در ایران با اسم ماکارونی معرفی میشود که یک اشتباه رایج میباشد .
نودل
نودل ها در اصل مربوط به کشور ایتالیا نیستند زیرا یک غذای شرقی هستند که بیشتر در کره ، ژاپن و چین طبخ میشوند . نودل رشته های نازک از غلات است که به صورت آبدار خورده میشود .
لازانیا
لازانیا نوعی از پاستا میباشد که به صورت ورقه های پهن تولید میشود ، این ورقه ها عرضی در حدود7 تا 10 سانتیمتر دارند .
ورمیشل
رشته های نازک خمیر میباشد که برای طبخ انواع سوپ کاربرد دارد ، ورمیشل به نودل بسیار شبیه است .
فتوچینی
رشته های تخت با عرض 6 تا 9 میلیمتر از خمیر میباشد که مانند لانه پرنده به هم پیچیده شده است .
فوسیلی
قطعات خمیری که به صورت پیچ خورده تولید میشود و طول آن 4 تا 5 سانتیمتر میباشد .
همه مردم اشتباه میگن پس
من چی فکر میکردم چی شد 🙁
ممنون
اسماشونو ولش، کاش میگفتین جنس این خمیره چقدی متفاوته
اصلا متفاوته؟
من میدونستم و میدونم
اسمش اسپاگتیه
مردم اشتباه میگن
ماکارونی یه پاستا دیگست
یکی:ماکارونی میخواهی 🍝؟
من:😥چطون شد دیگه؟؟؟
فکر نکنم 🍝 شاید فقط طرز تهیه است
اینا همش ماکارانیه. نترسید همه به اسپا و پاستا میگن ماکارانی زیاد به مغزتون فشار نیارید