بسیاری از افراد در مورد تفاوت پاستا ، اسپاگتی ، ماکارونی ، نودل ، فتوچینی ، ورمیشل ، نودل و… سوال دارند ، برای آشنایی با تفاوت این مواد غذایی در ادامه با ما همراه باشد . ( تفاوت پاستا ، اسپاگتی ، ماکارونی و نودل )

تفاوت اسپاگتی و ماکارونی
تفاوت اسپاگتی و ماکارونی

تعریف پاستا ، اسپاگتی ، ماکارونی و نودل

برای آشنایی با هر کدام از این موارد به معرفی تک تک آنها می‌پردازیم :

پاستا

پاستا در فرهنگ غذایی ایتالیا به تمامی غذا هایی که با خمیر درست شده است گفته می‌شود ، پاستا دارای تنوع بسیار زیادی است ماکارونی ، اسپاگتی ، نودل و لازانیا و… از انواع معروف پاستا می‌باشند .

پاستا
پاستا

ماکارونی

ماکارونی به نوعی از رشته های خمیری گفته می‌شود که مانند لوله توخالی هستند ، البته انواع حلزونی ، پاپیونی و مارپیچ آن نیز رایج شده است .

ماکارونی
ماکارونی

اسپاگتی

اسپاگتی رشته های توپر از خمیر می‌باشد که طول زیادی داشته و در ایران با اسم ماکارونی معرفی می‌شود که یک اشتباه رایج می‌باشد .

اسپاگتی
اسپاگتی

نودل

نودل ها در اصل مربوط به کشور ایتالیا نیستند زیرا یک غذای شرقی هستند که بیشتر در کره ، ژاپن و چین طبخ میشوند . نودل رشته های نازک از غلات است که به صورت آبدار خورده می‌شود .

نودل
نودل

لازانیا

لازانیا نوعی از پاستا می‌باشد که به صورت ورقه های پهن تولید می‌شود ، این ورقه ها عرضی در حدود7 تا 10 سانتیمتر دارند .

لازانیا
لازانیا

ورمیشل

رشته های نازک خمیر می‌باشد که برای طبخ انواع سوپ کاربرد دارد ، ورمیشل به نودل بسیار شبیه است .

ورمیشل
ورمیشل

فتوچینی

رشته های تخت با عرض 6 تا 9 میلیمتر از خمیر می‌باشد که مانند لانه پرنده به هم پیچیده شده است .

فتوچینی
فتوچینی

فوسیلی

قطعات خمیری که به صورت پیچ خورده تولید می‌شود و طول آن 4 تا 5 سانتیمتر می‌باشد .

فوسیلی
فوسیلی

غذای تولد / 21 غذای پیشنهادی

کالری چیز کیک چقدر است ؟

طرز تهیه ترشی مارچوبه ( نکات مهم )

دستور پخت سوپ قارچ و هویج

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :5 تعداد آرا: 1

هنوز کسی رای نداده...