کشک بادمجان یکی از غذا های خوشمزه شمال کشورمان میباشد که تقریبا در سراسر کشور طرفدار دارد . بسیاری از افراد در مورد میزان کالری کشک بادمجان سوال دارند . در این مقاله به بررسی این موضوع میپردازیم . ( کالری کشک بادمجان چقدر است ? )

کالری کشک بادمجان چقدر است ?
کالری کشک بادمجان چقدر است ?

کالری کشک بادمجان

  • میزان کالری هر 100 گرم کشک بادمجان = 175 کیلوکالری است.
  • هر ۱۰۰ گرم کشک بادمجان کبابی ۹۶ کیلو کالری انرژی دارد.

نکته : هر 3.5 قاشق غذا خوری کشک بادمجان 100 گرم است .

مواد مغذی کشک بادمجان سرخ شده مطابق جدول زیر می‌باشد :

ماده غذاییمقدار در هر ۱۰۰ گرم
انرژی۱۷5 کیلوکالری
کلسترول۹.۱۲ میلی گرم
کربوهیدرات۸.۳۴ گرم 
پروتئین۲۰.۸۱ گرم
قند۱.۹۱ گرم
چربی۷.۰۹ گرم
آب۶۶.۴۷ گرم
فیبر۲.۰۳ گرم
کالری کشک بادمجان
کالری  یک قاشق کشک بادمجان
کالری کشک بادمجان

طبع کشک بادمجان

بادمجان گرم و خشک است بر خلاف تصور بسیاری که فکر می کنند با خوردن بادمجان سردی شان می کند . اگر مزاج تان گرم و خشک است بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنید و از مصلحات بادمجان در کنار آن مصرف کنید. مصلحات آن گوشت بره، روغن گاوی تازه، سرکه، زیره، گلپر، دانه انار، کشک، آب انار ترش و شیرین و گاهی سرکه معرفی شده است.

همانطور که متوجه شدیم کشک به همراه بادمجان در حالت تعادل می‌باشد پس نیاز نیست نگران وضعیت طبع این غذا باشید .

ویتامین های کشک بادمجان

نام ویتامینمقدار در ۱۰۰ گرم
ویتامین A۴.۱۸ میکروگرم
ویتامین E۰.۴۵ میلی گرم
ویتامین C۱.۲۲ میلی گرم
ویتامین K۳.۶۰ میکروگرم
تیامین B1۰.۱۵ میلی گرم
ریبوفلاوین B2۰.۲۴ میلی گرم
نیاسین B3۱.۴۰ میلی گرم
کولین B4۷.۴۰ میلی گرم
پانتوتنیک اسید B5۰.۱۹ میلی گرم
ویتامین B6۰.۱۱ میلی گرم
فولات B9۱۲.۵۶ میکروگرم
ویتامین B12۰.۲۴ میلی گرم
ویتامین های کشک بادمجان
کشک بادمجان
کشک بادمجان

مواد معدنی کشک بادمجان

نام ماده معدنی مقدار در هر 100 گرم
کلسیم۱۱۵.۳۰ میلی گرم
منگنز۰.۲۸ میلی گرم
آهن۱.۲۰ میلی گرم
منیزیم۱۹.۰۸ میلی گرم
سدیم۴۹۰.۸۴ میلی گرم
فسفر۵۲.۴۰ میلی گرم
پتاسیم۱۴۵.۶۷ میلی گرم
سلنیم۳.۳۶ میکروگرم
روی۰.۷۰ میلی گرم
مس۰.۱۱ میلی گرم
مواد معدنی کشک بادمجان

میزان سوزاندن کالری در فعالیت های گوناگون

اطلاعات مندرج در جدول ذیل برای فردی با ورزن 75 کیلوگرم و به مدت 30 دقیقه می‌باشد :

انواع پیاده روی و دویدنمیزان کالری مصرفی
ورزش های چرخشی شامل چندین حرکت هوازی با کمترین استراحت۳۱۵ کالری
آهسته دویدن و راه رفتن به صورت ترکیبی ( آهسته دویدن ۱۰ دقیقه باشد )۲۳۶ کالری
پیاده روی با سرعت کم روی سطح صاف۱۱۸ کالری
پیاده روی، با سرعت متوسط روی سطح صاف۱۳۰ کالری
پیاده روی با سرعت متوسط در سربالایی یا بالا رفتن از تپه۲۳۶ کالری
پیاده روی با سرعت بالا روی سطح صاف۱۹۷ کالری
پیاده روی با سرعت بسیار بالا روی سطح صاف۲۴۸ کالری
پیاده روی تا محل کار با سرعت متوسط بدون حمل چیزی۱۳۰ کالری
پیاده روی تا محل کار با سرعت زیاد بدون حمل چیزی۱۵۰ کالری
پیاده روی تا محل کار با سرعت کم بدون حمل چیزی۷۹ کالری
پایین رفتن از پله و حمل جسمی با وزن ۴۵ کیلو یا بیشتر۳۳۵ کالری
پایین رفتن از پله و حمل جسمی با وزن ۱۱ تا ۲۲ کیلو۱۹۷ کالری
پایین رفتن از پله و حمل جسمی با وزن ۲۳ تا ۳۳ کیلو۲۵۶ کالری
پایین رفتن از پله و حمل جسمی با وزن ۳۴ تا ۴۵ کیلو۲۹۵ کالری
پیاده روی با سرعت کم و حمل جسمی با وزن کمتر از ۱۱ کیلو۱۱۸ کالری
پیاده روی با سرعت متوسط و حمل جسمی با وزن کمتر از ۱۱ کیلو۱۵۸ کالری
پیاده روی با سرعت بالا و حمل جسمی با وزن کمتر از ۱۱ کیلو۱۷۷ کالری
راه رفتن و هل دادن صندلی چرخ دار۱۵۸ کالری
پیاده روی در جاهای ناهموار۲۳۶ کالری
راه رفتن با کودک ( در کنار او )۹۸ کالری
بالا رفتن از صخره یا کوه۳۱۵ کالری
راه رفتن با استفاده از عصا۱۹۷ کالری
دویدن با سرعت بسیار بالا۶۳۰ کالری
دویدن با سرعت بالا۵۳۲ کالری
دویدن با شدت متوسط۴۵۳ کالری
دویدن با شدت کم۳۹۴ کالری
دویدن با سرعت بسیار کم۳۱۵ کالری
طناب زدن، با سرعت بالا۴۷۳ کالری
طناب زدن، با سرعت متوسط۳۹۴ کالری
طناب زدن، با سرعت کم۳۱۵ کالری
راه رفتن با کوله پشتی۲۷۶ کالری
میزان مصرف کالری برای 30 دقیقه فعالیت

کالری کشک بادمجان چقدر است ?

کشک بادمجان سرطان زا

بادمجان کبابی به دلیل وجود پوست سوخته شده حاوی مقداری کربن می‌باشد ، همانطور که میدانیم کربن در بدن میتواند باعث سرطانی شدن سلول ها شود ، به همین دلیل توصیه میشود برای طبخ کشک بادمجان از روش کبابی استفاده نشود و اگر خیلی به نوع کبابی علاقه دارید بیش از سالی یکبار مصرف نکنید .

نان سبوس دار

اگر کشک بادمجان را با نان مصرف می‌کنید، بهتر است از نوع سبوسدار باشد. در میان نان های سنتی می‌توانید کشک بادمجان را با نان بربری یا سنگک و همراه آن یک بشقاب سبزی خوردن تازه مصرف کنید . بهترین نوشیدنی هم می تواند دوغ معمولی بدون گاز و کم نمک باشد.

نکات طلایی برای طبخ کشک بادمجان

کشک بادمجان
کشک بادمجان
  • برای آنکه بادمجان روغن زیادی به خود نگیرد، بهتر است بعد از پوست گیری، بیست دقیقه آنها را در آب خنک قرار دهید. به ازای هر لیتر آب، باید یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنید .
  • بادمجان هایی که برای تهیه این غذا انتخاب می کنید، باید بی دانه و با پوستی براق باشند.
  • خوب است روغنی که برای طبخ کشک بادمجان استفاده می‌کنید، روغن زیتون خالص باشد .توجه داشته باشید این روغن برای سرخ کردن مناسب نیست و فقط می توان با آن مواد غذایی را تفت داد.
  • هنگام سرخ کردن بادمجان ها، درب تابه را بگذارید تا بادمجان ها سریع تر پخته شوند .
  • اگر این غذا را برای مهمانی طبخ میکنید به هیچ عنوان بادمجان را کبابی نکنید زیرا بسیاری از افراد مزه آن را نمیپسندند .
  • در شمال کشور معمولا این غذا را با نان کره ای میل میکنند توجه داشته باشید در این صورت چربی دریافتی افراد افزایش می‌یابد .
  • برای آنکه از سلامت کشک مطمئن باشید از کشک های پاستوریزه استفاده کنید .
  • برای بهتر شدن مزه کشک بادمجان بهتر است یک لایه نازک گردو اسیاب شده روی غذا بریزید . با این روش افراد مزه گردو را بیشتر احساس میکنند .

میزان کالری عسل چقدر است ؟

کالری چیز کیک چقدر است ؟

کالری املت چقدر است ؟

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :4.9 تعداد آرا: 78

هنوز کسی رای نداده...