مواد خواباندن جوجه
مواد خواناندن جوجه کباب ، از مهم ترین نکات پخت یک جوجه کباب خوشمزه می باشد ، اضافه کردن ادویه های مختلف و مواد گوناگون الزاما طمع جوجه کباب را خوب نمی کند ، در این مطلب انواع فرمول های مواد خواباندن جوجه برای دست یابی به طمع های فوق العاده را آماده کرده ایم . ( بهترین مواد خواباندن جوجه )
مواد خواباندن جوجه ماستی
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ماستی ( برای 4 نفر ) :
مرغ 1 کیلوگرم زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری ماست 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذا خوری پیاز یک عدد بزرگ آبلیمو دو قاق غذا خوری پاپریکا به مقدار لازم نمک و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه ماستی
- مرغ را پس از شستشو در اندازه دلخواه خرد کنید
- زعفران دم کرده را روی مرغ ها بریزید و به خوبی زیر و روی مرغ ها را زعفرانی کنید ( یک ساعت به مرغ و زعفران استراحت می دهیم )
- پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و به مواد اضافه کنید .
- ماست و روغن مایع را اضافه کنید .
- آبلیمو ، نمک و پودر سیر را اضافه کنید ، مواد را در یک ظرف که با سلفون روی آن را پوشاندید به مدت 2 تا 10 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شوند .
نکته : هرچه مدت زمان استراحت مواد و جوجه در یخچال بیشتر باشد ، مزه بیشتر به عمق جوجه نفوذ می کند .
بهترین مواد خواباندن جوجه
مواد خواباندن جوجه کباب لاری
جوجه کباب لاری یکی از خوش مزه ترین جوجه کباب های ایرانی می باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد ، در ادامه طرز تهیه جوجه کباب لاری برای 4 نفر را مطالعه میکنید .
مرغ متوسط | 1 عدد |
پیاز | 2 عدد متوسط |
آب لیمو یا لیمو ترش | 2 قاشق غذا خوری یا 3 عدد لیمو بزرگ |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چای خوری |
ماست پر چرب | 1 لیوان |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | 3 قاشق غذا خوری |
نمک | به میزان دلخواه |
![جوجه کباب لاری](https://mag.noorgram.ir/wp-content/uploads/2020/11/جوجه-کباب-لاری.jpg)
دستور پخت جوجه کباب لاری
- مرغ را پس از شستشو در اندازه های دلخواه خرد کنید .
- پیاز ها را خلال کنید و با مرغ ها مخلوط کنید .
- آبلیمو را اضافه کنید و مرغ ها را به خوبی زیر و رو کنید .
- پاپریکا ، نمک ، روغن زیتون و ماست را در این مرحله اضافه کنید .
- مواد را بخوبی هم بزنید تا تمام سطوح مرغ ها به مواد آغشته شوند .
- 2 تا 10 ساعت مواد را در یک ظرف درب دار در یخچال استراحت دهید .
مواد خواباندن جوجه کباب یونانی
جوجه کباب یونانی یکی از جوجه کباب های محبوب ایرانی ها می باشد که مزه آن با سلیقه مردم ایران هماهنگ بوده .
![جوجه کباب یونانی](https://mag.noorgram.ir/wp-content/plugins/wp-fastest-cache-premium/pro/images/blank.gif)
مواد لازم جوجه کباب یونانی برای 4 نفر
سینه مرغ | 1 عدد متوسط |
سیر | 2 حبه |
جعفری | 2 قاشق غذاخوری |
پودر اورگانو | 1 قاشق غذاخوری |
آویشن | 1 قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
- گوشت مرغ را کمی کوچکتر از جوجه کباب به صورت مکعبی خرد می کنیم.
- تکه های مرغ را به طور کامل به روغن زیتون آغشته کنید .
- جعفری و سیر را به صورت خرد کرده و به همراه اورگانو، آویشن و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید .
- آب لیمو ترش را روی مخلوط بریزید و به خوبی زیر و رو کنید، یک سلفون روی ظرف می کشیم و 2 تا 10 ساعت مواد را در یخچال استراحت بدید .
مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای
سینه مرغ | نیم کیلو |
زعفران دم کرده به صورت غلیظ | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
فلفل دلمهای | یک عدد |
آب لیموترش | 3 قاشق سوپ خوری |
ماست | نصف لیوان |
کره | 50 گرم |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز و نمک | به میزان لازم |
سیخ چوبی | به تعداد مورد نیاز |
![جوجه کباب تابه ای](https://mag.noorgram.ir/wp-content/plugins/wp-fastest-cache-premium/pro/images/blank.gif)
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
- برای جوجه کباب تابه ای الزاما از سینه استفاده می کنید ( گوشت ران در این روش به خوبی پخته نمی شود )
- پیاز را خلالی خرد کنید ، سپس پیاز ها و نمک و فلفل را به مرغ ها اضافه کنید.
- زعفران دم کرده را روی مرغ های خرد شده بریزید .
- فلفل دلمه ای را به شکل مربع برش بزنید تا بتوان به سیخ کشید .
- آب لیمو را اضافه کنید .
- ماست را اضافه کنید .
- مخلوط را به خوبی زیر و رو کنید تا مرغ ها به مواد آغشته شوند .
- مواد را در یک ظرف دربدار در یخچال قرار دهید و حداقل 2 ساعت و حداکثر 10 ساعت صبر کنید . ( اگر در ساعات اولیه چند بار زیر و رو شود بهتر است ) .
- تیکه های مرغ و فلفل دلمه ای را بنا بر سلیقه خود به سیخ بکشید .
- کره و مقداری روغن در ماهی تابه بریزید جوجه ها را با حرارت ملایم بپزید در زمان پخت هر 8 تا 10 دقیقه باید زیر و رو شود .
بهترین مواد خواباندن جوجه
![دستور پخت جوجه کباب تابه ای](https://mag.noorgram.ir/wp-content/plugins/wp-fastest-cache-premium/pro/images/blank.gif)
نکات طلایی در مزه دار کردن جوجه کباب
در این بخش می خواهیم تعدادی از نکات طلایی برای پخت انواع جوجه کباب را با یکدیگر مرور کنیم :
- پودر سیر ، پودر پیاز و فلفل سیاه می تواند هر جوجه کبابی را متحول کند .
- پیاز را همیشه خلال کنید زیرا در صورت رنده شدن تفاله های آن به مرغ ها میچسبد و میسوزد .
- استفاده ی بیش از حد از آبلیمو مرغ را سفت می کند .
- هرگز سماق یا دارچین در جوجه کباب استفاده نکنید زیرا به هیچ عنوان نتیجه خوبی نمیدهد .
- وقتی مواد خواندن جوجه کباب را آمده کردید 10 ساعت باید به مرغ استراحت بدهید و هر 2 ساعت یکبار مخلوط را زیر و رو کنید .
جوجه یونانی محشره