مواد خواباندن جوجه

مواد خواناندن جوجه کباب ، از مهم ترین نکات پخت یک جوجه کباب خوشمزه می باشد ، اضافه کردن ادویه های مختلف و مواد گوناگون الزاما طمع جوجه کباب را خوب نمی کند ، در این مطلب انواع فرمول های مواد خواباندن جوجه برای دست یابی به طمع های فوق العاده را آماده کرده ایم . ( بهترین مواد خواباندن جوجه )

مواد خواباندن جوجه ماستی

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ماستی ( برای 4 نفر ) :

مرغ1 کیلوگرم
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری
ماست2 قاشق غذاخوری
روغن مایع3 قاشق غذا خوری
پیازیک عدد بزرگ
آبلیمودو قاق غذا خوری
پاپریکابه مقدار لازم
نمک و پودر سیربه مقدار لازم
مواد خواباندن جوجه ماستی

طرز تهیه جوجه ماستی

  • مرغ را پس از شستشو در اندازه دلخواه خرد کنید
  • زعفران دم کرده را روی مرغ ها بریزید و به خوبی زیر و روی مرغ ها را زعفرانی کنید ( یک ساعت به مرغ و زعفران استراحت می دهیم )
  • پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و به مواد اضافه کنید .
  • ماست و روغن مایع را اضافه کنید .
  • آبلیمو ، نمک و پودر سیر را اضافه کنید ، مواد را در یک ظرف که با سلفون روی آن را پوشاندید به مدت 2 تا 10 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شوند .

نکته : هرچه مدت زمان استراحت مواد و جوجه در یخچال بیشتر باشد ، مزه بیشتر به عمق جوجه نفوذ می کند .

بهترین مواد خواباندن جوجه

مواد خواباندن جوجه کباب لاری

جوجه کباب لاری یکی از خوش مزه ترین جوجه کباب های ایرانی می باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد ، در ادامه طرز تهیه جوجه کباب لاری برای 4 نفر را مطالعه میکنید .


مرغ متوسط1 عدد
پیاز2 عدد متوسط
آب لیمو یا لیمو ترش2 قاشق غذا خوری
یا 3 عدد لیمو بزرگ
پودر پاپریکا1 قاشق چای خوری
ماست پر چرب1 لیوان
زعفران دم کرده1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون3 قاشق غذا خوری
نمکبه میزان دلخواه
مواد خواباندن جوجه کباب لاری
جوجه کباب لاری
جوجه کباب لاری

دستور پخت جوجه کباب لاری

  • مرغ را پس از شستشو در اندازه های دلخواه خرد کنید .
  • پیاز ها را خلال کنید و با مرغ ها مخلوط کنید .
  • آبلیمو را اضافه کنید و مرغ ها را به خوبی زیر و رو کنید .
  • پاپریکا ، نمک ، روغن زیتون و ماست را در این مرحله اضافه کنید .
  • مواد را بخوبی هم بزنید تا تمام سطوح مرغ ها به مواد آغشته شوند .
  • 2 تا 10 ساعت مواد را در یک ظرف درب دار در یخچال استراحت دهید .

مواد خواباندن جوجه کباب یونانی

جوجه کباب یونانی یکی از جوجه کباب های محبوب ایرانی ها می باشد که مزه آن با سلیقه مردم ایران هماهنگ بوده .

جوجه کباب یونانی
جوجه کباب یونانی

مواد لازم جوجه کباب یونانی برای 4 نفر

سینه مرغ1 عدد متوسط
سیر2 حبه
جعفری2 قاشق غذاخوری
پودر اورگانو1 قاشق غذاخوری
آویشن1 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد لازم جوجه کباب یونانی برای 4 نفر
  • گوشت مرغ را کمی کوچکتر از جوجه کباب به صورت مکعبی خرد می کنیم.
  • تکه های مرغ را به طور کامل به روغن زیتون آغشته کنید .
  • جعفری و سیر را به صورت خرد کرده و به همراه اورگانو، آویشن و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید .
  •  آب لیمو ترش را روی مخلوط بریزید و به خوبی زیر و رو کنید، یک سلفون روی ظرف می کشیم و 2 تا 10 ساعت مواد را در یخچال استراحت بدید .

مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای

سینه مرغنیم کیلو
زعفران دم کرده به صورت غلیظ2 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد بزرگ
فلفل دلمه‌اییک عدد
آب لیموترش3 قاشق سوپ خوری
ماستنصف لیوان
کره50 گرم
روغن مایع3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و نمکبه میزان لازم
سیخ چوبیبه تعداد مورد نیاز
مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای
جوجه کباب تابه ای
جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

  1. برای جوجه کباب تابه ای الزاما از سینه استفاده می کنید ( گوشت ران در این روش به خوبی پخته نمی شود )
  2. پیاز را خلالی خرد کنید ، سپس پیاز ها و نمک و فلفل را به مرغ ها اضافه کنید.
  3. زعفران دم کرده را روی مرغ های خرد شده بریزید .
  4. فلفل دلمه ای را به شکل مربع برش بزنید تا بتوان به سیخ کشید .
  5. آب لیمو را اضافه کنید .
  6. ماست را اضافه کنید .
  7. مخلوط را به خوبی زیر و رو کنید تا مرغ ها به مواد آغشته شوند .
  8. مواد را در یک ظرف دربدار در یخچال قرار دهید و حداقل 2 ساعت و حداکثر 10 ساعت صبر کنید . ( اگر در ساعات اولیه چند بار زیر و رو شود بهتر است ) .
  9. تیکه های مرغ و فلفل دلمه ای را بنا بر سلیقه خود به سیخ بکشید .
  10. کره و مقداری روغن در ماهی تابه بریزید جوجه ها را با حرارت ملایم بپزید در زمان پخت هر 8 تا 10 دقیقه باید زیر و رو شود .

بهترین مواد خواباندن جوجه


دستور پخت جوجه کباب تابه ای
دستور پخت جوجه کباب تابه ای

نکات طلایی در مزه دار کردن جوجه کباب

در این بخش می خواهیم تعدادی از نکات طلایی برای پخت انواع جوجه کباب را با یکدیگر مرور کنیم :

  • پودر سیر ، پودر پیاز و فلفل سیاه می تواند هر جوجه کبابی را متحول کند .
  • پیاز را همیشه خلال کنید زیرا در صورت رنده شدن تفاله های آن به مرغ ها میچسبد و میسوزد .
  • استفاده ی بیش از حد از آبلیمو مرغ را سفت می کند .
  • هرگز سماق یا دارچین در جوجه کباب استفاده نکنید زیرا به هیچ عنوان نتیجه خوبی نمیدهد .
  • وقتی مواد خواندن جوجه کباب را آمده کردید 10 ساعت باید به مرغ استراحت بدهید و هر 2 ساعت یکبار مخلوط را زیر و رو کنید .
علت وا رفتن کوفته؟

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :5 تعداد آرا: 1

هنوز کسی رای نداده...