مواد خواباندن جوجه
مواد خواناندن جوجه کباب ، از مهم ترین نکات پخت یک جوجه کباب خوشمزه می باشد ، اضافه کردن ادویه های مختلف و مواد گوناگون الزاما طمع جوجه کباب را خوب نمی کند ، در این مطلب انواع فرمول های مواد خواباندن جوجه برای دست یابی به طمع های فوق العاده را آماده کرده ایم . ( بهترین مواد خواباندن جوجه )
مواد خواباندن جوجه ماستی
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ماستی ( برای 4 نفر ) :
مرغ 1 کیلوگرم زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری ماست 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذا خوری پیاز یک عدد بزرگ آبلیمو دو قاق غذا خوری پاپریکا به مقدار لازم نمک و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه ماستی
- مرغ را پس از شستشو در اندازه دلخواه خرد کنید
- زعفران دم کرده را روی مرغ ها بریزید و به خوبی زیر و روی مرغ ها را زعفرانی کنید ( یک ساعت به مرغ و زعفران استراحت می دهیم )
- پیاز را حلقه حلقه خرد کنید و به مواد اضافه کنید .
- ماست و روغن مایع را اضافه کنید .
- آبلیمو ، نمک و پودر سیر را اضافه کنید ، مواد را در یک ظرف که با سلفون روی آن را پوشاندید به مدت 2 تا 10 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شوند .
نکته : هرچه مدت زمان استراحت مواد و جوجه در یخچال بیشتر باشد ، مزه بیشتر به عمق جوجه نفوذ می کند .
بهترین مواد خواباندن جوجه
مواد خواباندن جوجه کباب لاری
جوجه کباب لاری یکی از خوش مزه ترین جوجه کباب های ایرانی می باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد ، در ادامه طرز تهیه جوجه کباب لاری برای 4 نفر را مطالعه میکنید .
مرغ متوسط | 1 عدد |
پیاز | 2 عدد متوسط |
آب لیمو یا لیمو ترش | 2 قاشق غذا خوری یا 3 عدد لیمو بزرگ |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چای خوری |
ماست پر چرب | 1 لیوان |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | 3 قاشق غذا خوری |
نمک | به میزان دلخواه |
دستور پخت جوجه کباب لاری
- مرغ را پس از شستشو در اندازه های دلخواه خرد کنید .
- پیاز ها را خلال کنید و با مرغ ها مخلوط کنید .
- آبلیمو را اضافه کنید و مرغ ها را به خوبی زیر و رو کنید .
- پاپریکا ، نمک ، روغن زیتون و ماست را در این مرحله اضافه کنید .
- مواد را بخوبی هم بزنید تا تمام سطوح مرغ ها به مواد آغشته شوند .
- 2 تا 10 ساعت مواد را در یک ظرف درب دار در یخچال استراحت دهید .
مواد خواباندن جوجه کباب یونانی
جوجه کباب یونانی یکی از جوجه کباب های محبوب ایرانی ها می باشد که مزه آن با سلیقه مردم ایران هماهنگ بوده .
مواد لازم جوجه کباب یونانی برای 4 نفر
سینه مرغ | 1 عدد متوسط |
سیر | 2 حبه |
جعفری | 2 قاشق غذاخوری |
پودر اورگانو | 1 قاشق غذاخوری |
آویشن | 1 قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
- گوشت مرغ را کمی کوچکتر از جوجه کباب به صورت مکعبی خرد می کنیم.
- تکه های مرغ را به طور کامل به روغن زیتون آغشته کنید .
- جعفری و سیر را به صورت خرد کرده و به همراه اورگانو، آویشن و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید .
- آب لیمو ترش را روی مخلوط بریزید و به خوبی زیر و رو کنید، یک سلفون روی ظرف می کشیم و 2 تا 10 ساعت مواد را در یخچال استراحت بدید .
مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای
سینه مرغ | نیم کیلو |
زعفران دم کرده به صورت غلیظ | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
فلفل دلمهای | یک عدد |
آب لیموترش | 3 قاشق سوپ خوری |
ماست | نصف لیوان |
کره | 50 گرم |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز و نمک | به میزان لازم |
سیخ چوبی | به تعداد مورد نیاز |
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
- برای جوجه کباب تابه ای الزاما از سینه استفاده می کنید ( گوشت ران در این روش به خوبی پخته نمی شود )
- پیاز را خلالی خرد کنید ، سپس پیاز ها و نمک و فلفل را به مرغ ها اضافه کنید.
- زعفران دم کرده را روی مرغ های خرد شده بریزید .
- فلفل دلمه ای را به شکل مربع برش بزنید تا بتوان به سیخ کشید .
- آب لیمو را اضافه کنید .
- ماست را اضافه کنید .
- مخلوط را به خوبی زیر و رو کنید تا مرغ ها به مواد آغشته شوند .
- مواد را در یک ظرف دربدار در یخچال قرار دهید و حداقل 2 ساعت و حداکثر 10 ساعت صبر کنید . ( اگر در ساعات اولیه چند بار زیر و رو شود بهتر است ) .
- تیکه های مرغ و فلفل دلمه ای را بنا بر سلیقه خود به سیخ بکشید .
- کره و مقداری روغن در ماهی تابه بریزید جوجه ها را با حرارت ملایم بپزید در زمان پخت هر 8 تا 10 دقیقه باید زیر و رو شود .
بهترین مواد خواباندن جوجه
نکات طلایی در مزه دار کردن جوجه کباب
در این بخش می خواهیم تعدادی از نکات طلایی برای پخت انواع جوجه کباب را با یکدیگر مرور کنیم :
- پودر سیر ، پودر پیاز و فلفل سیاه می تواند هر جوجه کبابی را متحول کند .
- پیاز را همیشه خلال کنید زیرا در صورت رنده شدن تفاله های آن به مرغ ها میچسبد و میسوزد .
- استفاده ی بیش از حد از آبلیمو مرغ را سفت می کند .
- هرگز سماق یا دارچین در جوجه کباب استفاده نکنید زیرا به هیچ عنوان نتیجه خوبی نمیدهد .
- وقتی مواد خواندن جوجه کباب را آمده کردید 10 ساعت باید به مرغ استراحت بدهید و هر 2 ساعت یکبار مخلوط را زیر و رو کنید .
جوجه یونانی محشره