شیر خشک رژیمی نان آ. اِل ۱۱۰ ( NAN AL 110 )

شیر خشک نان آ ال ۱۱۰ برای نوزادان شیرخوار که مبتلا به سوء هضم ، اسهال و عدم تحمل لاکتوز کاربرد دارد ، این شیر خشک از روز تولد تا یکسالگی قابل استفاده می باشد ، وجود نوکلئوتیدها، آراشیدونیک اسید، دکوزاهگزانوئیک اسید در این شیر خشک سبب شده است تاثیر بسیار ویژه در وضعیت نوزاد داشته باشد .

موارد مصرفمخصوص سوء هضم یا عدم تحمل لاکتوز و اسهال
بدون لاکتوز
گروه سنی مصرف0 تا 12 ماهگی
موارد منع مصرفنبايد در موارد  گالاکتوزمی و سوء جذب گلوکز-گالکتوز مصرف شود
جهت تغذیه وریدی استفاده نشود
نگهداریدرب قوطی را بعد از هر بار استفاده محکم ببندید
قوطی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید
حداکثر تا ۳ هفته پس از باز کردن قوطی آن را مصرف نماييد
به تاریخ انقضای درج شده روی محصول توجه نمائید
وزن400 گرم در قوطق فلزی
کشور سازندههلند
برندنستله
شیر خشک نان آ ال ۱۱۰

تذکر مهم: شیر خشک نان آ ال ۱۱۰ یک محصول درمانی می باشد که باید توسط پزشک تجویز گردد، از مصرف خودسرانه ی آن جدا خودداری کنید .

استفاده بلند مدت از شیر خشک های رژیمی مخصوص می تواند در کودک وابستگی ایجاد کند ، پس از هر دوره مصرف مجددا با پزشک مشورت نمائید .

ترکیبات خشک آ اِل ۱۱۰ نستله

شیر خشک نان آ ال ۱۱۰ فاقد لاکتوز و حاوی پروتئین های هیدرولیز شده از نوع « کازئین » می باشد ،این محصول برای نوزادانی که توانایی هضم لاکتوز را ندارند تولید می شود .

کودکانی که توانایی هضم لاکتوز را نداشته باشند با مصرف شیر مادر، چار اسهال می شوند ، این موضوع باعث می‌شود آب بدن نوزاد از دست برود و خطرات جدی نوزاد را تهدید کند .

این شیر خشک در نوزادانی که سیستم گوارش آنها مشکل جذب پروتئین ، آلرژی و اسهال بیش از حد دارند نیز موثر می باشد .

ویژگی های خاص شیر آ ال 110 :

  1. حاوی دو اسید چرب دکوزاهگزانوئیک اسید و آراشیدونیک اسید
  2. مناسب برای بیماران سوء جذب و یا عدم تحمل لاکتوز و اسهال
  3. دارای نوکلئوتید ها برای کمک به ترمیم مخاط روده
  4. کمک به تکامل مغذی و افزایش قوه بینایی نوزادان
  5. فاقد ساکارز و حاوی مقادیر بسیار جزیی لاکتوز
  6. مناسب برای از بدو تولد تا ۱۲ ماهگی
  7. کمک به سیستم ایمنی

طریقه مصرف

  1. نخست دست خود را بشویید .
  2. سر پستانک ، شیشه شیر و درپوش آن را به خوبی بشویید .
  3. سر پستانک ، شیشه شیر و در پوش را به مدت پنج دقیقه بجوشانید .
  4. آب جوشیده تمیز را به دمای 40 درجه سانتی گراد برسانید .
  5. مطابق جدول درج شده روی قوطی آب و پودر شیر خشک را به طور دقیق درون شیشه شیر بریزید .
  6. در ب قوطی شیر خشک را به خوبی سفت کند .
  7. شیشه شیر را به خوبی تکان دهید .

شیر آماده برای مصرف کودک می باشد ، برای اطمینان بیشتر حرارت آن را مجددا چک فرمائید .

خرید شیر خشک نان آ ال ۱۱۰

جهت خرید شیر خشک ( نان آ ال ۱۱۰ ) از معتبر ترین فروشگاه های اینترنتی با قیمت رقابتی از لینک زیر استفاده نمایید :

خرید اینترنتی شیر نان آ ال ۱۱۰

خرید شیر خشک نان آ ال ۱۱۰
خرید شیر خشک نان آ ال ۱۱۰

معرفی کامل انواع شیر خشک بیبی گات Baby Goat

معرفی کامل شیر خشک های آپتامیل

معرفی شیر خشک بز گلدن گات شماره 2 GOLDEN GOAT

معرفی کامل شیر خشک نیدو NIDO ساده + نظرات استفاده کنندگان

معرفی شیرخشک گلدن گات 1 (Golden Goat 1)

معرفی کامل شیرخشک THREE PLUS NIDO + نظرات استفاده کنندگان

معرفی کامل شیرخشک NIDO ONE PLUS + نظرات استفاده کنندگان

به این پست امتیاز بدید...

خیلی ضعیف/ضعیف/متوسط/خوب/عالی

میانگین امتیازات :5 تعداد آرا: 1

هنوز کسی رای نداده...